Mk vs Dc Yeni Trailer (Dc Karakterlerine Fatality Yapılıyor)
Author
Kara KuÅŸak
Mk vs Dc Yeni Trailer (Dc Karakterlerine Fatality Yapılıyor)
Evet henüz yeni çıkan videyu paylaşalım, oyundaki bazı karakterlerin özel hareketleriyle beraber tanıtımları var özellikle Flash çılgın bir karakter olacağa benziyor.Videonun sonunda Flash'a fatality yapıldığını görmekteyiz demekki Superman Batman gibi karakterlerlere doyasıya fatality yapabileceğiz.Not: Linke tıkladıktan sonra biraz bekleyin açılacaktır.Dns ayarı otomatik olmamalı 4 2 2 1 - 4 2 2 2 ile sorun kalmaz. http://youtube.com/watch?v=PcOoCxwJCzY
Last edited by Slay on 13 Jul 2008, 17:10, edited 1 time in total.
13 Jul 2008, 05:19
-koj-
Mavi KuÅŸak
Re: Mk vs Dc Yeni Trailer (Dc Karakterlerine Fatality Yapılıyor)
Bu Videoyuda az Önce Upload Ettim Sanırım Mk vs Dc Oyununun Tanıtımı Gibi Bir Durum Var Adamlar Oyunu Konsolda Oynuyorlar Karakter Seçme Ekranı Dahil Videoda Oyun Bitmiş Halde Gözüküyor
Gameplay ha ? Süper. İzliyorum hemen.
17 Jul 2008, 09:01
moliver
Samuray
Poisonblack wrote:
Bu Videoyuda az Önce Upload Ettim Sanırım Mk vs Dc Oyununun Tanıtımı Gibi Bir Durum Var Adamlar Oyunu Konsolda Oynuyorlar Karakter Seçme Ekranı Dahil Videoda Oyun Bitmiş Halde Gözüküyor
video için saol arkadasım. iyice sogudum bu oyundan, o ne oyle superman batman valla ya.grafikler cok guzelde mk karakterleri yanında cok ezik duruyorlar.superman in lazerle vurmaktan baska 1 fonksiyonu yok,1de hızlı.sadece hızlı olan diger karakterde flash var o kadar.bu oyun bana gore hala vasat halada vasat kalacak.umarım bundan sonraki midway mk serisinde daha duzgun bir oyunla karsımıza cıkar diye ümit ediyorum
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum