|
Zaman: 21 Mar 2010, 00:50
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Mortal Kombatı Hiç Böyle İzlemedim
| Yazar |
Mesaj |
|
gokhan461
Samuray
|
 Mortal Kombatı Hiç Böyle İzlemedim
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 21 May 2009, 23:53 |
|
 |
|
memox_87
Siyah KuÅŸak
|
 Re: Mortal Kombatı Hiç Böyle İzlemedim
bende izlememiştim çok guselmiş begendim 
_________________ Hayatta en doğru gönlünden geçen Denemek istersen başla bi yerden Kanatlandı ruhun hep uçmak ister Konmayı öğrenmezsen düşmek var elbet Aklım hep sende....
|
| 22 May 2009, 00:30 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
memox_87 yazdı: bende izlememiştim çok guselmiş begendim  beğendiğine sevindim  koptum ya acaip komikmiş 
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 22 May 2009, 00:57 |
|
 |
|
ALTAIR
Samuray
|
hehehehehe:D güzelmiş 
| 22 May 2009, 12:08 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
hakkeden deÄŸiÅŸik 
|
| 06 Haz 2009, 17:05 |
|
 |
|
tariktigli123
Samuray
|
birde linki versen benim pc göstermiyorda.
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| 11 Tem 2009, 15:55 |
|
 |
|
mahmut999
Samuray
Kayıt: 29 Şub 2008, 21:40 Mesajlar: 1061 Konum: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
|
Saçmalamışlar bazılarını yaa....
| 11 Tem 2009, 17:08 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2551 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
thriler da koptum valla  Paylaşım için teşekkürler 
| 11 Tem 2009, 20:08 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
tariktigli123 yazdı: birde linki versen benim pc göstermiyorda. Arkadaşın mesajını alıntı yap, görünür link.  Büyük ihtimalle YouTube. 
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 12 Tem 2009, 00:05 |
|
 |
|
tariktigli123
Samuray
|
saibot yazdı: tariktigli123 yazdı: birde linki versen benim pc göstermiyorda. Arkadaşın mesajını alıntı yap, görünür link.  Büyük ihtimalle YouTube.  teşekkürler...
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| 13 Tem 2009, 12:29 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|