Venom istersen birde bu zantetsu yu dene bu bendeki gayet iyi çalışıyor hiçde sorun vermiyor bir bak bakalım olacak mı olmayacak mı sadece mugendeki chars dosyasının içindeki zantetsuyu sil ve bunu koy yeter. http://rapidshare.com/files/36392263/zantetsu.rar
10 Jun 2007, 23:33
venom
Ninja
sağolasın oldu teşekkürler
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
10 Jun 2007, 23:44
ersan71
Acemi
zip ÅŸifresi
zip ÅŸifresini kabul etmiyor dosya ne iÅŸ acil cvp
01 Jul 2007, 20:18
zafer123456
Acemi
eline sağlık kardeş güzel paylaşım.
ama birde oyununun tam bir options açıklamasını yapsanız.
geçen mugen monsters ı indirdim 25 e 25 küçücük bi pencere control ayarlarıda yok. böle süprizler e karşı oyunlarda bi açıklama yapsanız daha iii olcak.
ama o download satsan 1 milyon hem oyunu 1 ytl satsan bile 3000 kere alırlarsa 3000 ytl kazanılır bence cdye çek ve trfighters markete ver
tabi bu öneri bu alışveriş işleri konusunda pek bilgim yok yani kargolu satış diyelim
oyunlarımı kar amacıyla yapmıyorum en iyisini göstermek için mugencilere yapıyorum umarım anlatabildim
01 Feb 2008, 16:01
mortal
Kara KuÅŸak
Evil Ken wrote:
oyunlarımı kar amacıyla yapmıyorum en iyisini göstermek için mugencilere yapıyorum umarım anlatabildim
bende zaten şaka yaptım öyle şey olurmu ben sadece şey için söyledim ama hiç hatası olmayan bir mugen olduğundan dolayı satılır diye söyledim yoksa bu sadece mugen sıfırdan yapılmış bir oyun değil
---- 1 dakika sonra eklendi ----
mortal wrote:
Evil Ken wrote:
bende zaten şaka yaptım öyle şey olurmu ben sadece şey için söyledim hiç hatası olmayan bir mugen olduğundan dolayı satılır diye söyledim yoksa bu sadece mugen sıfırdan yapılmış bir oyun değil
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum