Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:51

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Pocket Fighter [Mugen] 
Author Message
Banlandı
Banlandı

verry original tnx :-)

ne orjinali yaw hayatımda bole kotu mugen görmedim ne diyon turkce konus sanki yabancısın ingilizce biliyon diye hava yapma cogu kisi biliyor ingilizceyi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :-x :-x :-x :x :x :x

30 Apr 2007, 13:25
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Rooney kabalaşma. Adam Arap, Fas'da oturuyor, Türkçesi burda konuşamayacak kadar az onun için sadece İngilizce yazabiliyor. Fransızca ya da Arapça konuşsa daha mı iyi.

Hem ayrıca kötüyse de, ne açıdan kötü olduğunu yazabilirsin, nedir abi yani bu :

"ben hayatımda böyle kötü mugen görmedim"

Dilimize dikkat edelim. ;)

01 May 2007, 22:53
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

bılmıyordum arap oldugunu pardon ıchı ozur dılerım

ama mugende haklıyım mugen kotu ıste yalanmı soyluyelım neden ınsanları kandıralımki sizde mugen koyarken anket acın ona gore ıyı oy almıssa ındırırler zaten

04 May 2007, 16:28
Profile YIM WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

04 May 2007, 16:34
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

bılmıyordum arap oldugunu pardon ıchı ozur dılerım

ama mugende haklıyım mugen kotu ıste yalanmı soyluyelım neden ınsanları kandıralımki sizde mugen koyarken anket acın ona gore ıyı oy almıssa ındırırler zaten

Ichi, rooney apologizes from you because that he didn't know you were living in Morocco, he thought that you were a Turk, and because that you speak English in this forum, he insisted on you in an insulting way to speak Turkish, and now he's really sorry. ;)

Rooney hocam sana ne diyecektim;

Valla MUGEN'i ben çok sevdim hocam ama scanlinelar olmasa iyi olurmuş... Mesala beğenmediğimiz yönlerini söyleyelim ama ne bileyim fazla kaba olmayalım mesala sen MUGEN'in tamamını sevmediysen;

"Ben bu MUGEN'i fazla sevmedim biraz daha üstünde çalışılsa iyi olur" gibisinden kırıcı olmayan bir cümle kullanabilirsin bunu kastetmiştim ;)

04 May 2007, 16:51
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

görüntüleri beyenmeyenler mugen.cfg dosyasını açıp double res = 3 ü 0 yapabilirler

04 May 2007, 16:54
Profile WWW
Tasarımcı
Tasarımcı

@rooney doğru düzgün yorum yap. Beğenmediysende kibarca belirt. Abartma!

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

04 May 2007, 16:55
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

yaw scorpion bi bilsen yaw siteden 3 tane mugen ındırdım 3de kotu olunca sildim ve kota bosuna gitti yaw adam diyor 4 ay ugrasmısım ne 4 ayı yaw ben bunu 1 haftada bıtırırım lutfen guzel mugenler yapalım yaw orjınal gibi olmayınca acayıp sınırlenıyorum yaw adamla kavga ediyorum adam havada ucuyor oyle kalıyor yaw stagler bozuk hersey bozuktu yaw

o yuzden sert elestırı verdım aslında kıbarca diyecektım ama bu evil ken cok gıcık oldu bana

04 May 2007, 17:44
Profile YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

abiler ben yükledim ama ses war görüntü yok yardım ederseniz sevinirim

06 May 2007, 19:00
Profile WWW
Ninja
Ninja

nasıl oluyo hocam o bende bütün partları indirdim rardan çıkarttım pf yazan klasöre tıkladım direk oynadım

06 May 2007, 22:15
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next