moliver olayı biraz açsan ben bunun serilerini sık sık takip ederim bir çeşit karma sanırım guilty gear oyunlarından oluşan ama slash ve accent core'un pc leri yok oysaki resimde order sol karakteri görünüyor. ayrı bir oyun olsa duyardım??? ayrıca guilty gear overture diye yeni oyun çıkacakmış nette bir kaynakta görmüştüm oyun 3 boyutlu... ayrıca boyut çok büyük malum kota sorunumuz oluyor oyunu indirip iyice sıkıştıran bazı programlar var "uharc gui" gibi full şeklini iyice sıkıştırıp upload edenler olsa memnun olurum...
12 Sep 2007, 14:05
spider_07
Siyah KuÅŸak
paylaşım için ssağol en kısa zamanda indircem
12 Sep 2007, 16:41
moliver
Samuray
mjnet wrote:
moliver olayı biraz açsan ben bunun serilerini sık sık takip ederim bir çeşit karma sanırım guilty gear oyunlarından oluşan ama slash ve accent core'un pc leri yok oysaki resimde order sol karakteri görünüyor. ayrı bir oyun olsa duyardım??? ayrıca guilty gear overture diye yeni oyun çıkacakmış nette bir kaynakta görmüştüm oyun 3 boyutlu... ayrıca boyut çok büyük malum kota sorunumuz oluyor oyunu indirip iyice sıkıştıran bazı programlar var "uharc gui" gibi full şeklini iyice sıkıştırıp upload edenler olsa memnun olurum...
evet oyun sanırım ara versiyon olarak piyasaya sürülmüş bu da pc versiyonu ama aslında ps2 oyunuymuş. bayağı bir boyutu var ama indirip denemek lazım. bilgi için teşekkürler moliver...
12 Sep 2007, 21:11
moliver
Samuray
birşey değil arkadaşım herzaman
12 Sep 2007, 21:25
cefff
Siyah KuÅŸak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum