Arkadaşlar bildiğiniz comboları yazar mısınız indirdiğimden beri çat çut hangi tuş elime gelirse basıyorum Comand listtende fazla bişi anlamadım bide tuşları ayarlayabilen arkadaslar bizede anlatabilir mi ? Cofingden ayarlayamadım:)
Kusura bakmayın yeniyimde biraz :)
13 Eki 2007, 20:41
the_bluesky
YeÅŸil KuÅŸak
yardım etmek isterdim ama o oyunu hiç oynamadım...
kardes comboları deıl de tus ayarını soylıyım
daha once bı arkadas wermıstı ama oyun klasorunun ıcındekı settıngs dosyasına sag tıkla farklı calıstır de not defterı olarak ac, icindekılerı sıl bos kaydet sonra klasordekı confıgden kafana gore ayarla
19 Eki 2007, 20:43
alperen3
YeÅŸil KuÅŸak
Re: G.Gear XX - Combo ve TuÅŸ Sorunu
Command List'teki olay şu şekilde: Sen 1. karakter olduğun için her zaman yüzünü sağa dönük olarak kabul edeceksin. Yön tuşları olarak gösterilenler de sağ sol olayı anlaşılıyor fakat 180 derece dönenler de okun başladığı yerden okun ucuna kadar olan yerlerde ki tuşları basacaksın. "Hold" yazıyorsa basılı tutacaksın. "Misal Venom'un bilardo toplarını amplifiye ederek atması". Ondan sonra da işte "P", "Punch"; "K", "Kick"; "S", "Slash"; "HS", "HeavySlash". Tuşlarını ayarlamaya gelince o settings dosyasının içini sildikten sonra, config'ten rastgele ver kullanacağın tuşları. Oyun içinde Options'dan kaydettiğin tuşları ayarla kaydet. Config olayının mantığını anlamayanlar için de şöyle söyleyeyim: PS tuşlarının makinede hangi tuşlara karşılık geleceği. İlk 4'ü yön tuşu olmak üzere ayarlayın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz