Guitly Gear xx reload ex ve Gold karakterler
Arkadaşlar guitly gear da normal adamlardan ariç ex ve gold karakterler var.Ozkar34 yamasını vermiş ama bende kendi çıkartmak isteyenler için yazıyorum bunu.Arkadaşlar bu karakterler normakl adamların degişik halleri yani onlardan exler biraz güçlü goldlarda katkat daha güçlüler bunlar mesala ky nin normalinin bombası 1 tane ex te birtane ama gold hem enerji yarım gidiyor.Adamın büyük bombası normal halinde 3 lü ama gold yani sarı halinde sonsuza kadar gidiyor tabiki bu adam için geçerli degil diyer adamlar dada var bu özellikler degişik degişik.Nasıl çıktıgına gelince survival mode de ilerledikçe ps2 de ise 10 adamda bir pc de ise 20 adamda bir exler geliyor bu versiyonla ilgili mesala bu siteden inenler 20 levelde bir geliyor ama 20 levelde gelenler daha kolay.Sonralar dan exler siyah olarak geliyor ve ölümleri sonsuz olarak yenincede ex adam artık senin oluyor ve o adamın altında ex yazısı yazıyor.Oyun gittikçe zorlaşıyor çok zor oluyor ve gold lar geliyor bunların ölümü sonsuz degil ama bombası bile ölüm gibi.Bunları yenmek çokzordur sonuna gelirseniz sol goldvar ama oraya gelmek neredeyse imkansız oynayanlar ve bilenler bilir açıklama bukadar.Ama diyer çıkarma şekli herzaman kapışacaksın tekken gibi yani günler geçtikçe gold lar kendi çıkıyor ama kaç gün bilmem çok uzun zaman aldıgıda oluyor.
06 Mar 2006, 15:56
Thunderwrath
Acemi
ben 350 ye kadar geldim survivalde cok zor be
28 Aug 2007, 17:43
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Guitly Gear xx reload ex ve Gold karakterler
Arkadaşım açıklaman için çok saol; ama bu goldları ve exleri nasıl seçiyoruz açtıktan sonra?
17 Jun 2008, 22:40
_Sol-GoLD_
Acemi
Re: Guitly Gear xx reload ex ve Gold karakterler
İlk Önce Teşekkürler Kardeşim Birkaç Sorum Olacak Sana
1-Goldlar Kaçıncı Levelde Gelmeye Başlıyorlar 2-Shadow Dediğin Black Şeklinde Mi Adam Seçmek Demek? 3-İmkansız Die Birşey Yok Arkadaşım Sol a Gelmişti Yenemedi Yenerse Hepsi Açılıyor Sanırım
(Bu Arada Belirtmek İsterim Survivalda Black Yenemeyip Ex leri Açamayanlar Birde Şunları Denesin Bizzat Kendim Yaptım)
1-Survivolda Oynayarak Açabilirsiniz 2-(Örneğin ben)Sol Badguyun ex ini açamadım diye mission mod oynuyordum (Görev)Biraz Oynadım Bir Bölümde Anji Mitoyla Sol Exi Devirmeye Çalışıyorsunuz Biraz Zor Hakkınız Nerdeyse Görünmeyecek Bir Şekilde Başlıyorsunuz Sizin Hakkınız Çıkıyor(Heal)Sol İse Zehirli Hakkı İniyor(posion) Taktik Vereyim Yenmek İçin:Başlar Başlamaz Geri Kaçın Sürekli Kaçın Dokundurtmayın Hakkkınız Çıktığı zaman Biraz Gidin Tüm Gücünüzle Dalın Sol Ex Açılır
Yardımcı Olabildiysem Sonsuz Teşekkürler(Ben Survivalda 425 e Geldim Justice Le)
_________________ ___Sana BiÅŸi Dicem Dedim Ya Åžimdi ___
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum