Ben tam olarak sorununuzu anlamadım fakat tahmin edersem I-no'nun attığı yüzlerce ufak baloncuk halinde üzerinize gelen ışından bahsediyor olmalısınız.Belki orayı geçtiniz ama ben yinede açıklayayım.
-İlk olarak o ışınlara savunulmuyor bildiğiniz üzere,
-Onlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak,
-I-no o ışını üzerinize 3 şekilde yolluyor,
-1.)Direk geliyor ve ekranın ortasında yukarı doğru gitmeye başlıyor(Bundan kaçmak için I-no ya göre ekranın tam en karşıya geçene kadar sürekli 2geri yaparak kaçın)
-2.)Işın çıkıyor yukarı hareketleniyor ve tekrar aşağı iniyor.(İ-no'nun 2 veya 3 adamlık önüne gelin ve attığı ışının tam ortasında durarak ışını attığında ona doğru yürümeye başlayın sizde böylece yukarı doğru çıkarken aşağı inen ışının arasında kalıp kurtulmuş olacaksınız.
-3.)En kolayı 3. olanı bu sefer size kaçış yolu bırakmıyor gibi görünüyor fakat kaçış yolu var.Işın bütün ekranı kaplıyor(Bundan kurtulmak için ise yine I-no ya uzak durup tam ışını fırlattığında yüksek zıplama -bilmeyenler için söylüyorum aşağı-yukarı hızlı bir şekile kaydırarak- yaptıktan sonra I-no ya doğru havada 2ileri yapın.
-Bunları yaparken hızlı olmak şart.
-Son olarak eğer adamınızın boyu uzunsa (Johnny gibi) 2. de bahsettiğim ışından eğilip kalka kalka kurtulabilirsiniz.
Umarım işe yarar, ben de orayı çok zor geçiyorum en kolay a bile alınsa bile i-no öküz gücünde ve ışın hızında (pehh abarttım)olduğu için geçilmesi nerdeyse imkansız oluyor.Bol şanlar.