Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 14:32

Search this topic:
 Guilty Gear XX #Reload Boss I-No ??? 
Author Message
Acemi
Acemi

Post Guilty Gear XX #Reload Boss I-No ???
beyler bu Boss I-No yu açabilen var mı? veya da bu I-No nun o gitarıyla yaptığı hareketi bilen var mı? ben çektikten sonra değiştirdiği tuşu buldum. Adamın dibindeyken süperinizde varken L1 tuşuna basın ard arda adamınızın parladığını ve bir ses çıktığı duyacaksınız ve de bir süperiniz gidecek. Bu tuş da aynı zamanda zaten 3 tuşa karşılık gelen bir tuşmuş training den baktım. bu I-No nun ışını değiştirirken arkada çıkan sesle aynı ses yani aynı tuş ama o süpersiz yapıyor. bu hareketi çıkarabilen var mı? düz I-No da yapabiliyor mu? bilen varsa acil yardım. yada save de varsa save i yollasın...

28 Jan 2007, 13:17
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

bende arıyodum ama anlaşılan ses seda yok kimsede :) ya bilen varsa bi sölesin arkadaşlar... bilip de sölemeyince ödül verilmiyo. bakın rica edilmiş. en azından bilmiyorsanız da bi cevap verin...

31 Jan 2007, 13:07
Profile
Acemi
Acemi

Ben tam olarak sorununuzu anlamadım fakat tahmin edersem I-no'nun attığı yüzlerce ufak baloncuk halinde üzerinize gelen ışından bahsediyor olmalısınız.Belki orayı geçtiniz ama ben yinede açıklayayım.
-İlk olarak o ışınlara savunulmuyor bildiğiniz üzere,
-Onlardan kurtulmanın tek yolu kaçmak,
-I-no o ışını üzerinize 3 şekilde yolluyor,
-1.)Direk geliyor ve ekranın ortasında yukarı doğru gitmeye başlıyor(Bundan kaçmak için I-no ya göre ekranın tam en karşıya geçene kadar sürekli 2geri yaparak kaçın)
-2.)Işın çıkıyor yukarı hareketleniyor ve tekrar aşağı iniyor.(İ-no'nun 2 veya 3 adamlık önüne gelin ve attığı ışının tam ortasında durarak ışını attığında ona doğru yürümeye başlayın sizde böylece yukarı doğru çıkarken aşağı inen ışının arasında kalıp kurtulmuş olacaksınız.
-3.)En kolayı 3. olanı bu sefer size kaçış yolu bırakmıyor gibi görünüyor fakat kaçış yolu var.Işın bütün ekranı kaplıyor(Bundan kurtulmak için ise yine I-no ya uzak durup tam ışını fırlattığında yüksek zıplama -bilmeyenler için söylüyorum aşağı-yukarı hızlı bir şekile kaydırarak- yaptıktan sonra I-no ya doğru havada 2ileri yapın.
-Bunları yaparken hızlı olmak şart.
-Son olarak eğer adamınızın boyu uzunsa (Johnny gibi) 2. de bahsettiğim ışından eğilip kalka kalka kurtulabilirsiniz.
Umarım işe yarar, ben de orayı çok zor geçiyorum en kolay a bile alınsa bile i-no öküz gücünde ve ışın hızında (pehh abarttım)olduğu için geçilmesi nerdeyse imkansız oluyor.Bol şanlar. :-)

17 Apr 2007, 20:56
Profile WWW
Uzman
Uzman

Valla Boss I-NO yok sanırım ben yabancı sitelere ve gamewinners a baktım

Ama Story modunu bitirdiğinizde tüm karakterlerle GOLD versiyonlar açılıyor. GOLD versiyon olunca boss ı-no falan yalan oluyor.

AMa oynamak istediğim asıl boss BOSS DIZZY . Karşınıza gelince facia

Johnny ile story mod un sonun da geliyor

11 May 2007, 19:25
Profile WWW
Acemi
Acemi

Post ggx2
Cok kolay bea alıcan chipp zannuf'u atla atlaya bildigine ayrıca 1. süperi cok kolay yiyo çünki sürekli hareket halinde ama romantic skillinde vurursanız toplar direk size saldırıyo kaçma yolunu arkadaş zaten belirtmiş[fade]Cok kolay bea alıcan chipp zannuf'u atla atlaya bildigine ayrıca 1. süperi cok kolay yiyo çünki sürekli hareket halinde ama romantic skillinde vurursanız toplar direk size saldırıyo kaçma yolunu arkadaş zaten belirtmiş

28 Aug 2007, 17:39
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

valla ben hıc saga sola kaccam dıe ugrasmıom kıyıyom ultıye ultıden yıyerek korunuyom bı ıkıncı bıraz uzun surerse az bı damage yıyom

19 Oct 2007, 21:52
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

ben ancak save indirerek açmıştım hatırlıyorum, ayrıca I-no yu o bölümde geçmek için geliştirdiğim teknik; oyun başlar başlamaz fırsatını bulursanız süperinizi uygulayın, yoksa ilk masif ataktan sonra atmanız lazım kalan ufak canınızla, yoksa ölmüyo i-no

26 Nov 2007, 04:03
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

ino nun o süperine en iyi yöntem faultless defense(geri+herhangi 2 atak tuşu) sanırım :) tüm ekranı doldurduğu hali kaçması en kolayı :) ama ben de geçebilmiş değilim.

30 Jan 2008, 13:51
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

ben ancak save indirerek açmıştım hatırlıyorum, ayrıca I-no yu o bölümde geçmek için geliştirdiğim teknik; oyun başlar başlamaz fırsatını bulursanız süperinizi uygulayın, yoksa ilk masif ataktan sonra atmanız lazım kalan ufak canınızla, yoksa ölmüyo i-no

Aynen anında süperi yapıştırın amele sümüü gibi yığılsın çünkü öbür türlü insanüstü çaba gerektiriyor.

01 Feb 2008, 03:20
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 9 posts ]