PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008
| Author | Message |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Hate neden çıkarıyosun o kadar açıklamayı resmi ne güzeldi yaw  _________________
|
| 23 May 2008, 23:25 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Ben Niye Dağıtayım Ki GüzeLim Konumu ... Başlıkta (http://www.trfighters.com) Yazısını SiLmek Bu Kadar Zormuymuş Yaw . . . En Azından O Boşluk Yerde 3 Resim Ve Açıklamam Olacaktı ! Youtube Harici ... _________________
Hate wrote: Benim İşim REP ! Benim OL HEP ! ^_^ DallasPage ^_^Mode XL!
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
|
| 24 May 2008, 00:22 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 aigin wrote: Hate neden çıkarıyosun o kadar açıklamayı resmi ne güzeldi yaw  Ben Niye Dağıtayım Ki GüzeLim Konumu ... Başlıktaki [www.trfighters.com] Yazısını SiLmek Bu Kadar Zormuymuş Yaw . . . En Azından O Boşluk Yerde 3 Resim Ve Açıklamam Olacaktı ! Youtube Harici ... _________________
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
|
| 24 May 2008, 00:25 | |
 |
| korayaksu61 Ninja Joined: 02 Feb 2007, 18:33 Posts: 1820 Location: TRABZON |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Hate senin konunu ben sadece 1 defa editlemiştim ne için biliyormusun sen bu başlığını bir kaç kez kendin editlemiştin ya bende doğal olarak onaylayladım. Şifren http:// kısmını eklenmişti sadece o şifrenin yazsını düzelttim. Arkadaşlar ben bunu defalarca söylemiştim size paylaşımlarınızı bir kaç defa editlerken yada başka birisi birinin paylaşımını alıntı yaparken şifre otomatikman http:// kısımı ekleniyor. phpbb2 sisteminden phpbb3 sistemine geçtiğimiz için bu tür sorunlar yaşayacaz tabiki. Konu editlerken ve başka birisinin paylaşımını alıntı yaparken http:// kısmını silmeyi unutmayın. Malesef bu eski sistemdeki gibi değil alışmanız lazım artık. Bu nedenden dolayı senin paylaşımını editlemek zorunda kaldım. 3 tane resim ve açıklamalarına gelince onlara elimi bile sürmedim ve sana hak veriyorum bende senin yerinde olsam çok kızardım. Demin bir mesaj yazmıştın ortaya bir laf attın onu sildim. Lütfen senden ricam böyle şeyler yazma sorununu bana pm atarakta halledebilirsin. Dediğim gibi sana sadece doğrularımı söylüyorum ben senin konunu 1 defa editledim oda şifre sorunu yüzündendi ve düzelttim sonradan sorun çıkmasın diye. Resimlerini ve açıklamalarını silmedim çünkü böyle birşeyi yapmaya yetkim yok asla. Kimin sildiğinide bilmiyorum gerçekten.
|
| 24 May 2008, 02:50 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Neyse Ya Yenilendi Resimler Yazılar Falan Umarım İndiren Yorum Yazarda Emeğimize Değsin... _________________
|
| 30 May 2008, 17:33 | |
 |
| X_TReme2727 Acemi Joined: 06 Jun 2008, 22:03 Posts: 2 |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Dostum bu ISO mu ISO ise indireceğim.ISO değilse bile upload için teşekkurler....
|
| 06 Jun 2008, 22:09 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 İso Dostum Kolay Gelsin :) Rardan Çıkart İso Olarak Çıkıcak İşte At pisipiye :) _________________
|
| 07 Jun 2008, 19:28 | |
 |
| moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 tesekkurler hate...benimde ihtiyacım bir oyundu,iyi oldu eline saglık _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
|
| 12 Jun 2008, 11:47 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Desteğiniz Ve Yorumlarınız İçin SaoLun Arkadaşlar... Keşke İndiren hErkez Yorum Yapsa... _________________
|
| 02 Jul 2008, 11:19 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Re: PSP - WWE Smackdown Vs Raw 2008 Linkler Ölecek Beyler Sayfa Düşmüş  _________________
|
| 20 Jul 2008, 17:56 | |
 |
|