Final fight-Cadillacs and Dinosaurs koryu-toryu varmı?
Author
Ninja
Final fight-Cadillacs and Dinosaurs koryu-toryu varmı?
atariye gidenler bilir mustafa asıl adıyla Cadillacs and Dinosaurs oyununda bir versiyon vardı basitleştirilmişti mesela taramalı tüfeği alınca mermi hiç bitmiyordu o bölümde taki dayak yiyip silah yere düşene kadar sonra starta basıp adam değiştirebiliyorduk sonra bir düğmeye basıp yukardan füze yağdırabiliyordu (ölünce 2. hakkın varsa yukarıdan düşerken olduğu gibi),önüne fıçı-kutumu geldi işte o zaman zorlanıyorduk 10 kere vurunca falan zor kırılıyordu bu versiyonla-hagarın oyunu ise 2.miydi atari salonlarında vardı aynı oyunun biraz değiştirilmişi idi koryu versiyonda olabilir işte bunları mame32 yada winkavaks yada neo geo için arıyorum bilenleriniz varmı yazdığım oyunları yardımcı olursanız çok makbule geçer
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Re: Final fight-Cadillacs and Dinosaurs koryu-toryu varmı?
var ben oynadım hile değil bu arada oyunun kendisinde var sultanbeylinde ataride karizma ismi ile bu oyun var bilgin olsun birde yanlış hatırlamıyorsam arcade salonlarında 3d Final Fight vardı bilenler bilr
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
bu oyun mügen yapımmış güzel bişeye benzemiyo ama senin için bulmaya çalışırım
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
10 Dec 2009, 23:54
zaza24
Ninja
Final Fight: The Last Round hangi emu için bilmiyorum ama güzel oyun
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum