evet arkadaslar virtual psp adında yenı bır emu var ve psp oyunları kesın ve kusursuz sekılde oynamamızı saglıyor bırkac yabancı sıtede resımlerını gordum ve emu suan ıcın sadece paralısı var ben agustos da psp alıcam ama pc de oynamak da ıstıyorum burdakı uzman arkadaslar dan bırı bu emu yu full ve ucretsız bulabılırse buraya koyarmı ılgınıze tessekkurler
_________________ 5TB ArÅŸiv , Eski Pc ve PSP
29 Jun 2008, 23:00
btxx
Kahverengi KuÅŸak
Re: Virtual PSP
şu an beta aşamasında yazıyor ama bu yıl sonuna kadar full versyonun çıkması lazım bir kaç link buldum onlarda nası çalıştığı belli olmayan pspe çıktı bulunca veya bulan olursa buraya linkini atarız.googledan ararsan 'download virtualpsp' die önüne torrrent veren siteler çıkıyor torrent(frostwire vb. paylaşım programlarıyla açılıyor) onlardan şansını deneyebilirsin
Joined: 20 Dec 2007, 11:26 Posts: 243 Location: SSh Root Administrator ( ASP , PHP , HTML )
doom sanırım sen verdiğin linkeri kontrol etmeden veriyorsun 1 kontrol et kırık link .
08 May 2009, 03:30
benx10
Ninja
Joined: 16 Sep 2009, 10:40 Posts: 2053 Location: 3DS and Wii Mario Galaxy sizde çekilmez ama :D
tom raider de söyledi bende denedim daha adam akıllı çalışan yapılmadışimresi kırılamadı zaten PSP 2d yi kasmadan oynamak süper hızlı PC ister ve bunun hepsini çalıştırması inanılır gibi değil.link de kırık bakamadım.eğer çalışıyorsa helal olsun bu adamla şifreyi kırmışlar nintendonun wii hariç tüm konsol emusu çıktı wii yine çalışıyor çk şükür
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum