Re: Metal Slug 1-2-X-3-4-5 -6-7 (MS3 Hack) Download
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.MEİNKAMPF27 arkadaşta olan sorun aynısını benim bilgisayarda veriyor artık sorun mu yoksa oyuna mı giremiyoruz anlayamadım.ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKIYOR:USAGE OF EMULATORS IN CONJUNCTİON WİTH ROMS YOU DON'T OWN İS FORBİDDEN BY COPYRİGHT I AW.
IF YOU ARE NOT LEGALLY ENTİTLED TO PLAY "METAL SLUG - ON THİS EMULATOR , PRESS ESC.
s.a Bu linkleri ben indiremiyorum rapid share bende engellenmiş durumda neden derseniz okulda milli eğitim engellemiş başka bir upload sitesinden alternatiflink olarak koyarsanız sevinirim
_________________ redindianapache@hotmail.com
17 Sep 2009, 22:51
BraveHawk
Mavi Kuşak
aradan onca zaman geçmesine rağmen gördüğüm kadırya bizim milletimiz hazıra alışmış sayfalar dolusu şikayet var oyun çalışmıyor gibi. bu sitede verilen oyunların hepsinin içinde bir emülatörü var ve denenmiştir çalışıyordur oyunlarda bu sitede olduğuna göre şifreside bu setinin ismi olacaktır doğal olarak şifreyi elle yazın sorun olmaz. emülatörleri kullanmak çok basit tıkla çalışsın birazda kendiniz kurcalayın forumda emülatörlerin nasıl kullanıldığı var. her oyunun farklı çalışma sistemi var herbirine ayrı ayrı görsel bu böyle şu şöyle çalışıyor diyemeyiz birazda araştırın. tşk gelince yok diğer upload eden arkadaşlar ilgi yok diye oyun yüklemesin gururu kırılsın yeni gelenlerde bu nebiçim site oyun diye şikayet etsin. yıllarını bu siteye vermiş onca emektar var. bir tşk çok görmeyin. saygılar.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum