Bence Xiaxio Dakka'da Bir EÄŸilip Duruyor Sinirlerimi Bozuyor ...
05 Jul 2009, 19:32
ayhanpekin
Acemi
Re: Tekken Tarihinin En Gereksiz Karakteri
tekkende ayı var be kardesim kuma ve panda roger ve gon da cabası hele o jack ler yoku ölüom gülekten android onlara yumrukmu işler bu arada mokujinin amacı dövüscleri egitmek tekken tarihinde yazılı..oyunun en gerekli karakterleri lei,hwoarang,paul,jin,heiachi namı deger helvacı gerci lei suclu yakalamak hworang ise jin takıntısı ama olsun good fights saygılar ve sevgiler efenim
05 Jul 2009, 22:12
tariktigli123
Ninja
steve'den nefret ediyorum adam boksçu yumruk atıyor hep,jin pachiyi zar zor geçiyorum.... STEVE
17 Jul 2009, 17:59
mahmut999
Ninja
Joined: 29 Feb 2008, 22:40 Posts: 1056 Location: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
Ogre ve true ogre den itibaren tüm insan dışı varlıklar (Jack hariç.. o konuya biraz daha yakın)
17 Jul 2009, 18:29
Blanka
Siyah KuÅŸak
Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA
gask21 arkadaş law demiş law bence oyunun en önemli karakterlerinden heralde Bruce Lee nin taklidi olduğunu anlayamadın turnuvaya Law girmeyecekte hangi dövüş ustası gircek ama lokantacı işi bana biraz saçma geldi bence en gereksiz karakterler : gon, mokujin, panda (kuma varken pandaya ne gerek var yav ) ve christie eddy varken christie nin olması çok saçma geliyor bana bari biraz hareket değişikliği yapsaydınız.. şu 3 isim oyunun adını kötüye çıkarıcak kadar yeter gon mokujin panda..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum