tek bir mekanda özentisiz çakma karakterlerle van damme ın ring filmleri gibi bir film olmuş kısaca
karakterleri benzetmeyi bırak alay etmişler sanki ....kazuya top sakallı saçlar geriye yatık steve kel jin desen saçları o desenli eşorfman olmasa anlamayız saçlarıda sallama...vs.
bana kalırsa amerika bilerek yapıyor bunu japon yapımlarını kepaze ediyor ..bu 3 oldu bakalım daha nelerin içine edecekler ...
17 Jan 2010, 19:25
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: Tekken Filmi Fragmanı (Tekken Movie Trailer)
tam bir saçmalık abidesi. animesi ile aynı sonu hakediyor. jin e bakın hele allahım koskoca ilham kaynagı olacak adam kreş çocugu olmus eldiven bile eline 2 beden büyük
tekken 5 ile başlamılar hikayeye. tekkenin ana hikayesi mishima ailesi etrafında dönüyor bu ise ringde
ninamı ne hale çevirmişler be! iyiki metal gear ın sinema hakkını satmadı hideo kojima (sadece ben yapacagım filmini diyor zaten zatı muhterem) yoksa elimizde berbat edilmeyen konsol ilahı bi o oyun kaldı.
fragmanı izlemedim ama yorumlara göz attım bu şeye benzemiş son streetfighter filmine senelerdir sarı saçlı keni siyah saçlı uzakdoğulu elamanın oynaması gibi :)
fragmanı izlemedim ama yorumlara göz attım bu şeye benzemiş son streetfighter filmine senelerdir sarı saçlı keni siyah saçlı uzakdoğulu elamanın oynaması gibi :)
o kendeyildi usta gendi isimde yanlışlık var hatta orda ryu diye biri bana karşı koyucakmış diyor filmin sonunda
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
18 Jan 2010, 02:05
vsdos
YeÅŸil KuÅŸak
Yahu hem sf yi rezil ettiler, daha sonra kof için dandik bir film hazırladılar şimdi tekkene el atıyorlar.
Sırf film yaptık demek için rezil edip bırakıyorlar.
18 Jan 2010, 11:35
mahmut999
Ninja
Joined: 29 Feb 2008, 22:40 Posts: 1056 Location: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
videonun tamamını izlemeye gönlüm el vermedi
19 Jan 2010, 15:19
Slay
Kara KuÅŸak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum