|
It is currently 15 Feb 2012, 17:15
|
View unanswered posts | View active topics
Tekken 3 Online Oynama Klavuzu | Author | Message | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu benim dediğim serverdaki cogu kullanıcı o IP lerde oynuyor zaten  onları yakalamak onemli genelde gece giriyorlar kaillera da recent kısmında bulunan serverlardanda bulgaristan full çakılı zaten onadamı giremiyorsun _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 20 Jan 2010, 15:18 | |  | | HAKKI HAKAN Yeşil Kuşak Joined: 07 Jan 2008, 06:08 Posts: 79 Location: izmir |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu Arkadaslar turkiyede online tekken 3 oynamakta en tecrubeli benim sanırım. 3 Farklı oynama sekli vardır 1.P2p super hız ile. Bunun için p2p kaillera.dll dosyası gerekir.iki oyuncu direk birbirine baglanır buda ps3 te veya arcade makine hızınla kafa kafaya denk gelir.(cok kolay bir yontem ama bilmeyene dağlar kadar zor) 2.Hamachiden server kurup oynamak. Turkiye sınırları içinde hızlıdır. 3.Kaillera serverlerden oynamak. + Tekken 3 online oyuncu ihtiyacının %90'nını polanyalılar oluşturmaktadır.Azınlık ise turkiye,bulgaristan,ukranya,rusya oluşturur.honmaru.pl sitesi duzenli ve sık sık ''online fight tournament'' duzenler.Ortalama 4 yıl oyun tecrubeleri vardır.Sadece zevk için oynamaz stil lerini geliştirmek için hayat biçimi gibi yaklaşırlar ve başkada pek oyun oynamazlar tekken serileri haricinde.Bu linkten benimde içimde oldugum bir turnuva forumu gorebilirsinizi (nick: profhkn) http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=2460&postdays=0&postorder=asc&start=0 Buda elemeler için bir çizelge http://www.honmaru.pl/tk3online/turnieje/de-t3or.jpg+ İstedigim her anda, en az 30-40 tane tekken 3 online oynamak için eleman bulabilirim.Ama 25-30'i amatör oldugu için kalır 8-10 tane.:) Ben polanyaca ve ingilizce ile ilgilenerek sözlük kullanarak girdim bu ortamlara.Goruyorum ki daha bir turlu ayarları yapıp online oynayamayanlar var bunu anlamıyorum. _________________ Youtube Adresim http://www.youtube.com/user/TheHakanUnsal?feature=mhee
| | 21 Feb 2010, 11:50 | |  | | berk1388 Kara Kuşak Joined: 07 Nov 2009, 18:09 Posts: 527 Location: Siktirin |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu Tekken ilgim yok ama güzel.
| | 23 Feb 2010, 20:58 | |  | | _tikli- Kara Kuşak Joined: 04 Apr 2008, 20:46 Posts: 820 Location: Konoha |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu hepinizi dağıtırım bu oyunda cosi yi bile yenerim ben online de yenilgim yok ya :) tekkende kimse beni yenemez. _________________
| | 04 Apr 2010, 14:41 | |  | | _tikli- Kara Kuşak Joined: 04 Apr 2008, 20:46 Posts: 820 Location: Konoha |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu HAKKI HAKAN wrote: Arkadaslar turkiyede online tekken 3 oynamakta en tecrubeli benim sanırım. 3 Farklı oynama sekli vardır 1.P2p super hız ile. Bunun için p2p kaillera.dll dosyası gerekir.iki oyuncu direk birbirine baglanır buda ps3 te veya arcade makine hızınla kafa kafaya denk gelir.(cok kolay bir yontem ama bilmeyene dağlar kadar zor) 2.Hamachiden server kurup oynamak. Turkiye sınırları içinde hızlıdır. 3.Kaillera serverlerden oynamak. + Tekken 3 online oyuncu ihtiyacının %90'nını polanyalılar oluşturmaktadır.Azınlık ise turkiye,bulgaristan,ukranya,rusya oluşturur.honmaru.pl sitesi duzenli ve sık sık ''online fight tournament'' duzenler.Ortalama 4 yıl oyun tecrubeleri vardır.Sadece zevk için oynamaz stil lerini geliştirmek için hayat biçimi gibi yaklaşırlar ve başkada pek oyun oynamazlar tekken serileri haricinde.Bu linkten benimde içimde oldugum bir turnuva forumu gorebilirsinizi (nick: profhkn) http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=2460&postdays=0&postorder=asc&start=0 Buda elemeler için bir çizelge http://www.honmaru.pl/tk3online/turnieje/de-t3or.jpg+ İstedigim her anda, en az 30-40 tane tekken 3 online oynamak için eleman bulabilirim.Ama 25-30'i amatör oldugu için kalır 8-10 tane.:) Ben polanyaca ve ingilizce ile ilgilenerek sözlük kullanarak girdim bu ortamlara.Goruyorum ki daha bir turlu ayarları yapıp online oynayamayanlar var bunu anlamıyorum. sana meydan okuyorum hakkı hakan :) _________________
| | 17 Apr 2010, 17:21 | |  | | denobaroxxx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 13:08 Posts: 929 |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu Her versusa girdiğimde hata raporu geliyor. Eskiden gelmezdi =/ Normal takılıyım dedim, yine hata raporu. _________________

PSP de GBA Oyunları Oynama Rehberi Resimli Anlatım
| | 30 May 2010, 17:19 | |  | | mapeyza Uzman Joined: 16 Aug 2009, 15:54 Posts: 3080 Location: ONİNE - Crysis Wars-Crysis 2 Ggpo -Supercade-Street Fighter II Champion Edition Takılıyor. |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu tekken 3 ben hazır cd sini almıştım oda epexe ile calışyor içi aynı gibi bunudamı indireyim bende mame winkavas ve ggpo ile oyunlara giryorum bi yardımcı olsanız tşk _________________
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
windows xp sp3/ Asus P5KPL-C motherboard Intel® Core™2 Quad Processor Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) - ATI Powercolor HD 4850 512MB 256 BİT 4 gb Kingston RAM/ Creative A200 2+1 Ses Sistemi power supply 550WAT/Samsung B2430H 24 monitör
| | 15 Aug 2010, 18:03 | |  | | rapper_93 Acemi Joined: 09 Aug 2010, 20:54 Posts: 6 |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu Bende ağ Kurdum Oynayacak Adam Ariyorum Ama Gelen Yok Neyse Bekliyorum  _________________ O Bir İori Yagami Hayrani
| | 15 Aug 2010, 18:52 | |  | | mapeyza Uzman Joined: 16 Aug 2009, 15:54 Posts: 3080 Location: ONİNE - Crysis Wars-Crysis 2 Ggpo -Supercade-Street Fighter II Champion Edition Takılıyor. |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu bu bende hazır var işe yarıyormu bilgi lütfen online oynamak istiyorumda  _________________
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
windows xp sp3/ Asus P5KPL-C motherboard Intel® Core™2 Quad Processor Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) - ATI Powercolor HD 4850 512MB 256 BİT 4 gb Kingston RAM/ Creative A200 2+1 Ses Sistemi power supply 550WAT/Samsung B2430H 24 monitör
| | 15 Aug 2010, 19:57 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Tekken 3 Online Oynama Klavuzu resimde kaillera.dll goremiyorum klasor icinde. Netplay nasıl yapacaksın onsuz. Verdigim linktekini indir ve dediklerimi uygula _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 16 Aug 2010, 18:30 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|