arkadaşlar ön yargılı davranıyorsunuz,bence çok iddaalı olmasada iyi bir film olur her ne kadar king,paul,marduk gibi karakterler yer almasada....
03 Feb 2010, 19:54
ben efsaneyim
Samuray
Re: Tekken Filmi Fragmanı (Tekken Movie Trailer)
evet katılıyorum birde dediyin karakterler varsa ve tiplerden tanıyamamışsak ben bu filme söverim
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
03 Feb 2010, 20:58
heavyy
Mavi KuÅŸak
Film kötü olmuş.
26 May 2010, 14:15
kfn666
Acemi
3D animasyon olarak yapsalarmış hakkını verirmiş . Arkadaşım yargılamayn demişsin de baksana 10 uzernden 1 bile veremiycem karakterlerin benzememesi tamamen hayal kırıklıgı varmı böle bişey .) sadece yaptıkları işe bk diyip güiüyorum yazık olmus
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum