_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
19 Haz 2009, 17:43
heavyy
Mavi KuÅŸak
Re: Tekken Tag (gizli karakterleri çıkarma )
Misugi yazdı:
mame0.132_64bit sürümünü kullanıyorum, bir türlü cheat menüsü tab menüsüne gelmiyor. Toggle cheat F6 tuşu da işe yaramıyor, ss deki eski mame sürümlerinde bulunan cheat active seçeneği bu sürümde yok, çözümünü bilen var mı acaba???
Aynı problem bendede var hocam. Nasıl adamları çıkartacağız bilen varsa anlatsın.
20 Haz 2009, 10:29
huso_75
Ninja
heavyy yazdı:
Misugi yazdı:
mame0.132_64bit sürümünü kullanıyorum, bir türlü cheat menüsü tab menüsüne gelmiyor. Toggle cheat F6 tuşu da işe yaramıyor, ss deki eski mame sürümlerinde bulunan cheat active seçeneği bu sürümde yok, çözümünü bilen var mı acaba???
Aynı problem bendede var hocam. Nasıl adamları çıkartacağız bilen varsa anlatsın.
Kardeş Cok Sağol Ya Bende Karakterleri Acmakta Zorlanıyordum....
05 Tem 2009, 18:21
PreviouS
Siyah KuÅŸak
Kayıt: 20 Ara 2007, 10:26 Mesajlar: 202 Konum: This is emulator maniac
huso_75 kardeşim emeğine sağlık başarılarının devamını bekliyorum; ancak resimde gösterdiğin gibi yaptım gizli adamlar cıkmadı yardımcı olursan sevinirim saygılar.
_________________ "Düşünmek hayata dokunmaktır.Hayata dokunmaktan çekinmek bitkisel bir yaşama talip olmakla eş değerdir." ( julia & Baskan )
09 Tem 2009, 10:27
huso_75
Ninja
PreviouS yazdı:
huso_75 kardeşim emeğine sağlık başarılarının devamını bekliyorum; ancak resimde gösterdiğin gibi yaptım gizli adamlar cıkmadı yardımcı olursan sevinirim saygılar.
Sağol teşekkür ederim PreviouS
Emulatörden kaynaklanan bi sorun olabilir benim verdiğim emuyu indirdin mi ?
Onu indirirsen büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz