Zaman: 21 Mar 2010, 05:52

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Samurai Shodown 2 de bebek yapmak ve hakemle dövüşmek 
Yazar Mesaj
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Hakemin çıktığına ben de inanmıyorum. Çok denendi atari salonunda, olmuyor...

En son Metality tarafından 25 May 2009, 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

15 Nis 2006, 12:52
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

bilal kardeş eski arkadaşlarına sorup bu önemli bilgiyi bizle paylaşırsan tüm samuraicileri mutlu edeceksin sabırsızlıkla seni bekliyoruz

15 Nis 2006, 14:19
Profil WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

atarilerde çıktığına inanın yaw. emulatörlerde belki çıkmıyo olabilir ama arcade lerde yüzde yüz çıkıyo. aha bizzat oynadım. yönetici olaraktan size yalan söylem dimi. alın galfordu, galfortla küçük tekmeyle köpeği yollayın. rakip mutlaka köpeğin üstünden zıplıyo. siz yollar yollamaz zıplayıp havada yarın adamı. bu taktiği adamların çoğu yer. böylelikle raund vermeden oynayabilirsiniz. houmaru bu taktiği yemez. houmaru da köşeye kadar çekilin. o üstünüze yürür. en köşeye geldiğinizde geriye doğru zıplayarak duvardan houmarının arkasına zıplayın. o köşeye doğru hareket yapar. arkasına düşünce allah ne verdiyse sizde ona verin. böyle 6 üsteki sırayı raund vermeden geçin. bakın çıkıyomu çıkmıyomu.

19 Nis 2006, 21:15
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

atarilerde çıktığına inanın yaw. emulatörlerde belki çıkmıyo olabilir ama arcade lerde yüzde yüz çıkıyo. aha bizzat oynadım. yönetici olaraktan size yalan söylem dimi. alın galfordu, galfortla küçük tekmeyle köpeği yollayın. rakip mutlaka köpeğin üstünden zıplıyo. siz yollar yollamaz zıplayıp havada yarın adamı. bu taktiği adamların çoğu yer. böylelikle raund vermeden oynayabilirsiniz. houmaru bu taktiği yemez. houmaru da köşeye kadar çekilin. o üstünüze yürür. en köşeye geldiğinizde geriye doğru zıplayarak duvardan houmarının arkasına zıplayın. o köşeye doğru hareket yapar. arkasına düşünce allah ne verdiyse sizde ona verin. böyle 6 üsteki sırayı raund vermeden geçin. bakın çıkıyomu çıkmıyomu.

abi be gözün sevem hakemin karşına gelmesini konuşmuyoruzki onu bilmeyen zaten oyunu hiç oynamayanlar olay hakemi seçmek lütfen dikkatli okuyalım :twisted: adam ben arcadede hakemi seçtim oynadım diyor. hatta öyle güzel ve inandırıcı anlatıyorki makineye reset çekmek zorunda kalıyorlarmış.daha öncede söylemiştim çıksaydı ben çıkartırdım,çünkü uğraştım arcadede binlerce jetonum gitti bu uydurmalar yüzünden :-x
ayrıca galfordla tüm adamları daha rahat yenmek istiyorsan haohmaru da dahil teleport hareketi yap sonra kafakol hareketi ile yakala mizuki bile yiyor.

20 Nis 2006, 15:00
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

leventk, yanlış anladın olayı. Hakem karşımıza geliyor, bu dediğin doğru. Emulatorde de çıkıyor. Ben de Neo Geo'da karşıma ve çıktı save yaptım. Hakemle oynamak isteyen olursa save dosyasını upload ederim. Haohmaruyla oynarken geldi.

En son Metality tarafından 25 May 2009, 19:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

20 Nis 2006, 16:34
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

buyrun hakemi yenmek isteyen varsa indirin. namı diğer kuroko ;-)

http://www.hemenpaylas.com/download/570 ... o.rar.html

neogeo için. mame de hiç karşıma gelmedi.

25 Nis 2006, 21:22
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

bu kadarıda yeterli eline sağlık arkadaşım

09 Haz 2006, 08:55
Profil WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

23 Mar 2007, 18:38
Profil WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

yav tammda iki ters adu diyorsun adu ney ryonun adu ken'i mi aşşagı geri?

23 Mar 2007, 18:39
Profil WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

hanzo bebek yapma ileri geri ileri geri kolu asagi cek ufak kilc

17 Oca 2008, 23:03
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 49 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion