o oyunun havası yeter müzikleri yeter arka plan yeter ama 5 ten sonra havasını kaybettiğini düşünüyorum ve evet ukyo çok iyi bir karakter bence ukyo bir savunma karakteri hızlı vuruşları olsada çabuk toparlanamıyo bazen ama boşluk bulduğunda da affetmiyo
23 Sep 2005, 14:16
KanGüncesi
Samuray
Haohmaruyu tek geçerim :) ukyo seven arkadaşada saygılar zevkler ve renkler tartışılmaz tabi Benim en sevdiğim oyundur ayrıca saygılar..
ukyo S.Sha. 2 de çok iyi diğer versiyonlarında o kadar etkili değil ama dikkate alınırsa 2. versiyonunda ki bütün adamlar süper :)) nicotine diyom ben .. arkadaş beni biraz deli ettide
07 Jan 2006, 00:35
zaujas
Acemi
bence ukyo tekniğine göre kullanıldığında çok sağlam bi karakter ama bir çok hareketinde açık veriyor,benim en sevdiğim eleman haohmaru yere inmeden nerdeyse ikinci hareketi anında yapabiliyom diğer karakterlerde aynı şeyi yapamıyorum,belki sorun bende :)
ve haohmarunun kılıç vuruşları hem kullanışlı hemde oldukça avantajlı diğerlerine göre.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum