Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:38

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Samurai Shodown 2 de bebek yapmak ve hakemle dövüşmek 
Author Message
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

ben arcade de denemiştim diye hatırlıyorum.
neoragex in varsa oradan machine settings den önce console a al sdaha sonra bu olayı dene denedim oldu şimdi istersen screenshot da aldım onu yolllarım

senin dediğin kod arcadede kesinlikle olmuyor ama emularla oynuyorsan bilgim yok playstationda hiç denemedim ama o kadar çok sitede aynı kodu verdiklerine göre çıkıyordur.
peki arcadede o kodu deneyip çıkartabilmişmiydin :wink:

11 Apr 2006, 17:12
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.

11 Apr 2006, 20:20
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

dostum kodun açılımı şu değilmi versus modunda
yukarı aşağı geri ,yukarı aşağı ileri +KÜÇÜK KILIÇ(A)
yalnız bunu aynı anda iki kolda yapacaksın ve aynı anda A tuşuna basacaksın.bu kod pc ve playstation için geçerli onlarda denemedim ama heryerde aynı kodu verdiğine göre çıkıyordur.arcede olayını yanlış hatırlıyor olabilirsin dostum ben bu kodu çok çok defa denedim olmuyor iki kişilik moduda atari salonuna açtırdım ama maalesef olmuyor.

12 Apr 2006, 16:02
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

girdim baktım neo-geo forumlarına arattım kuroku diye şöle bi cevap aldım. yhttp://www.neo-geo.com/forums/showthre ... ght=kuroku

13 Apr 2006, 01:24
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.

hocam bende oynamayalı 8 sene falan oluyorda her hareketi hala aklımda tutabiliyorum.aynı şekilde çıkmıyor demişsin peki o zaman nasıl çıkartıyordunuz.lütfen unuttum deme çünkü buna kimse inanmaz :-D

13 Apr 2006, 17:19
Profile WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye

ben arcade oynarken galfordla her oynadığımda 6 adamdan sonra hakem karşıma gelirdi. yüzde yüz yenerdi. ben de korkudan galfordu alamazdım : ). galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )

13 Apr 2006, 21:38
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

ben arcade oynarken galfordla her oynadığımda 6 adamdan sonra hakem karşıma gelirdi. yüzde yüz yenerdi. ben de korkudan galfordu alamazdım : ). galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )

mamede kendimi geliştirirsem seve seve sana rakip olurum.Fakat galfordla hakemi yenememen oyunu çok fazla bilmediğin anlamına geliyor(yanlış anlama amacım sataşmak değil) her adama hanzo ve galford ile yapılan çok basit bir taktik var.hakemdede işliyor teleport hareketi (çoğalma hareketi ileri geri ileri B tuşu) ondan sonra adamın yanında olacaksın oryuken çift ayak rakibi kafakol hareketine yakala bu sayede hakemi perfect geçersin.diğer adamlarlada kolay yenme yolu var ama en kolay bu elemanlarla hekemi yenebilirsin.

14 Apr 2006, 15:17
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

vay gerçekten işe yarar özlelikler sağolasın

14 Apr 2006, 15:45
Profile
Uzman
Uzman

galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )

kardeş, seninle oynamak isterim. Ben de baya iddialıyım. Server hazır, istersen oynarız.

@hotmail.com eklersen sevinirim. Diğer arkadaşları da beklerim :-)

Last edited by Metality on 25 May 2009, 19:58, edited 2 times in total.

14 Apr 2006, 16:43
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

[quote="lustral"][quote="bilal"]Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.[/quote]
hocam bende oynamayalı 8 sene falan oluyorda her hareketi hala aklımda tutabiliyorum.aynı şekilde çıkmıyor demişsin peki o zaman nasıl çıkartıyordunuz.lütfen unuttum deme çünkü buna kimse inanmaz :-D[/quote]

ister inaan ister inanma arkadaşım kimseye zorla bişey yaptırtacak değiliz burada :D gittim google da bi saat aradım uyuz oldum gidecem eski arkadaşları aricam illa töbe töbeeeee

15 Apr 2006, 02:00
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next