Samurai Shodown 2 de bebek yapmak ve hakemle dövüşmek
Author
YeÅŸil KuÅŸak
bilal wrote:
ben arcade de denemiştim diye hatırlıyorum. neoragex in varsa oradan machine settings den önce console a al sdaha sonra bu olayı dene denedim oldu şimdi istersen screenshot da aldım onu yolllarım
senin dediğin kod arcadede kesinlikle olmuyor ama emularla oynuyorsan bilgim yok playstationda hiç denemedim ama o kadar çok sitede aynı kodu verdiklerine göre çıkıyordur.
peki arcadede o kodu deneyip çıkartabilmişmiydin
11 Apr 2006, 17:12
bilal
Beyaz KuÅŸak
Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.
11 Apr 2006, 20:20
lustral
YeÅŸil KuÅŸak
dostum kodun açılımı şu değilmi versus modunda
yukarı aşağı geri ,yukarı aşağı ileri +KÜÇÜK KILIÇ(A)
yalnız bunu aynı anda iki kolda yapacaksın ve aynı anda A tuşuna basacaksın.bu kod pc ve playstation için geçerli onlarda denemedim ama heryerde aynı kodu verdiğine göre çıkıyordur.arcede olayını yanlış hatırlıyor olabilirsin dostum ben bu kodu çok çok defa denedim olmuyor iki kişilik moduda atari salonuna açtırdım ama maalesef olmuyor.
Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.
hocam bende oynamayalı 8 sene falan oluyorda her hareketi hala aklımda tutabiliyorum.aynı şekilde çıkmıyor demişsin peki o zaman nasıl çıkartıyordunuz.lütfen unuttum deme çünkü buna kimse inanmaz
13 Apr 2006, 17:19
leventk
Kurucu Üye
ben arcade oynarken galfordla her oynadığımda 6 adamdan sonra hakem karşıma gelirdi. yüzde yüz yenerdi. ben de korkudan galfordu alamazdım : ). galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )
_________________ PSN: leventk
13 Apr 2006, 21:38
lustral
YeÅŸil KuÅŸak
leventk wrote:
ben arcade oynarken galfordla her oynadığımda 6 adamdan sonra hakem karşıma gelirdi. yüzde yüz yenerdi. ben de korkudan galfordu alamazdım : ). galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )
mamede kendimi geliştirirsem seve seve sana rakip olurum.Fakat galfordla hakemi yenememen oyunu çok fazla bilmediğin anlamına geliyor(yanlış anlama amacım sataşmak değil) her adama hanzo ve galford ile yapılan çok basit bir taktik var.hakemdede işliyor teleport hareketi (çoğalma hareketi ileri geri ileri B tuşu) ondan sonra adamın yanında olacaksın oryuken çift ayak rakibi kafakol hareketine yakala bu sayede hakemi perfect geçersin.diğer adamlarlada kolay yenme yolu var ama en kolay bu elemanlarla hekemi yenebilirsin.
14 Apr 2006, 15:17
baba
Siyah KuÅŸak
vay gerçekten işe yarar özlelikler sağolasın
14 Apr 2006, 15:45
Metality
Uzman
leventk wrote:
galford la çok iyi oynarım söylemesi ayıp. mame de forumdan bi arkadaşla kapıştım, bi daha benimle oynamadı : )
kardeş, seninle oynamak isterim. Ben de baya iddialıyım. Server hazır, istersen oynarız.
@hotmail.com eklersen sevinirim. Diğer arkadaşları da beklerim
Last edited by Metality on 25 May 2009, 19:58, edited 2 times in total.
14 Apr 2006, 16:43
bilal
Beyaz KuÅŸak
[quote="lustral"][quote="bilal"]Şöyle söyliyeyim arcade'de oyun oynamıyalı 8-9 sene oluyor. emulatorle oynamaya başlayalıda 3-4 sene. ZAmanında bu tip şeyleri kurcalar denemeye çalışırdık ozamanlar çıkardığımızı hatırlıyorum hatta makinaya reset falan attığı için sık sık yapmazdık. aynı şekilde çıkmıyor olabilir ama çıkardığımızı hatırlıyorum.[/quote]
hocam bende oynamayalı 8 sene falan oluyorda her hareketi hala aklımda tutabiliyorum.aynı şekilde çıkmıyor demişsin peki o zaman nasıl çıkartıyordunuz.lütfen unuttum deme çünkü buna kimse inanmaz :-D[/quote]
ister inaan ister inanma arkadaşım kimseye zorla bişey yaptırtacak değiliz burada :D gittim google da bi saat aradım uyuz oldum gidecem eski arkadaşları aricam illa töbe töbeeeee
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum