Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:53

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Capcom Street Fighter IV'ü duyurdu 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Nie çıkmasın kaldıki capcom firması her kendi konsol için yaptığı oyununu pc ye uyarlıyor ps3 veya xbox 360 ta cıkabilir orası kesinde pc ye dah sonra geleceginden eminim capcom bunu hep yapıyor ilk önce oyunu konsollarda pazarlayıp sonra pc ye armagan ediyor bakalım bekleyip görücezzz

paylaşım için saol bu arada arkadaşım güzel video :-) :smile:

24 Oct 2007, 12:48
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Bunu dövüş oyunları için yapmıyor ama. Sadece Lost Planet ve Resident Evil tarzı aksiyon oyunlarında yapıyor. Bu oyunun PC ye çıkacağına ihtimal vermiyorum...

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

24 Oct 2007, 12:50
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

oncelikle videoyu 4-5gun [19-20...Ekim] once adı ile birlikte gamespotta gordum @leventk verdigi baslik aynı yere cıkıyor orda oyunun arcade makinalara cıkacagı ps3 ve xbox360 icin sf hd oyunun cikacagi yazıyor bu oyunun konsola cikacagi yazmıyor konsol icin hazırlanan oyun Street Fighter HD olarak görünüyor.

24 Oct 2007, 13:20
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Capcomun sf de ne yapacağı belli olmaz. çünkü sf ex3 ü yalnız ps2 için çıkardı. oyununda arcade seçeneği yoktu. story modu ve versus modu vardı. sfex3 gibi bir oyun yalnız ps2 de kaldı. ama diğer platformlara çıkan bütün serisi konsola çıktı. ayrıca capcomun diğer oyunlarında önce konsola sonra pc ye çıkarması konsollara öncelik verdiğini gösterir. capcomun sf 4 ü arcade makineye çıkartıp konsollara çıkarmaması imkansız bir şey. tabi önce arcade makineye çıkacak ama ps3 ve xbox360'a yüzde yüz çıkacak. pc ye çıkar diyenlerde boşuna hayal kurmasın. bence 15 yıldan önce pc de bu oyunu kimse oynayamaz :lol: . ex3 çıkalı 5 yıldan fazla oldu, daha 5 yıl onu bile oynayamazsınız. :lol:

yaw capcom çelişkiden ibaret :-D ne biçim yazı yazdım. belli olmaz falan dedim, sonra kesin mesin dedim. özetle 2009 Arcade, 2009 ikinci yarı PS3 ve XBOX360, 2010 wii ye özel versiyon, 2011 oyunun emule edileceğinin fantazileriyle dolu forumlar, 2011 yalandan emulatörler ve yalandan isolar, 2012 forumlarda çalışan emulatör bilen varmı soruları ve sorulardan bıkan yöneticiler, 2013 sf5 duyurusu :lol: :lol: :lol: :lol:

24 Oct 2007, 13:41
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Game: Street Fighter IV ---->(ARC)<----
Genre: 3D Fighting oyun 3d gamespot sitesini bilenler bilir saglam sitedir ben gamespotta oyunun aciklamasinda hic bi yerde consol yada benzeri bi aciklama göremedim ve bence once arcade makinalara cıkacak ilerde cikartirlar orasını bilemem suan console cikacak die bir cumle yok.
info: http://www.gamespot.com/arcade/action/s ... index.html
Super Street Fighter II Turbo HD Remix : http://www.gamespot.com/ps3/action/supe ... index.html
xbox-ps3

24 Oct 2007, 14:02
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Street Fighter II Turbo HD Remix i niye karıştırdın, onun bununla bir ilgisi yokki. o çok eski bir duyuru. adı üstünde bildiğin street fighter 2 nin uyarlanmış hali. consola çıkacak diye haber olmasada konsala çıkacağını herkesin kabul etmesi lazım. konsola çıkmayan dövüş oyunu olurmu hiç ?

24 Oct 2007, 20:27
Profile
Ninja
Ninja

İyi bakalım, Street Fighter'cılara hayırlı olsun. :smile:

27 Oct 2007, 01:33
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Oyun PC'de çıkabilir.Çünkü Capcom Street Fighter Zero serilerini Pc için çıkartmıştı.Zaten çoğu başarılı oyununu Pc formatında da çıkarıyor; resident evil,devil may cry,onimusha,megaman....Ama düşük bi ihtimal.Tahminim Ps2 için çıkar.Çünkü Capcom risk almayı sevmeyen bir firma.PS3 Yada yeni Xbox'ı deniyeceğini sanmıyorum.Bu arada bu alttarafı bi trailer oyunun hangi konsolda çıkacağını asla bilemeyiz ama bu sefer 2D olmayacağı kesin.Valla ne diyeyim bomba haber çok mutluyum.Camcom en sonunda Street Fighter IV haykırışımızı duydu...

28 Oct 2007, 16:04
Profile YIM WWW
Acemi
Acemi

:-) nedesem boş süper dört gözle bekliyorum :D

02 Nov 2007, 09:59
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

söylemiyim söylemiyim diyorum ama capcom tam bir arıza!!!

24 Nov 2007, 21:59
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next