Dövüş oyunlarının efsane ismi Street Fighter serisinin merakla beklenen 4. oyunundan verilen ekran görüntüleri. Ekran görüntülerinin demo videodan mı yoksa oyun içindenmi olduğundan emin değiliz ama daha önce yayınlanan videolara bakarak sahte olmadığından eminiz...
Oyunun hikayesi SF II Turbo ve SFIII arasında yer alıyor.
İki yeni bayan karakter eklenmiş ancak SFIII'teki yeni karakterlerden hiç birisi oyunda yok.
SFIII'teki parry sistemi kaldırılmış. Ancak yerine yeni bir sistem eklenmiş -detaylar tam olarak belli değil-.
Süperler hala var ancak yeni olarak her karakterin Ultra hareketi de bulunmakta.
Shen Long karşımıza çıkabilir -Şaka yapmıyoruz-.
07 Dec 2007, 13:25
ufuk 14
Kahverengi KuÅŸak
Poster falan değil, bal gibi oyun içi görüntü işte Ryu taunt yaparken. Bilmeden konuşmayalım lütfen. İki karakter de gösterilmemiş diye poster mi oldu?
Bunlara da ss değil diyorsanız tek kelimeyle komiksiniz. Bunlar ss, yukardaki değil diyorsanız biraz paintle falan uğraşın.
07 Dec 2007, 22:28
panda78
Yönetici
Arkadaşım mesajındaki resimleri bu şekilde gözükecek şekilde koysan daha güzel olurdu.Screenshot ya da official art olsun bence güzel resimler,oyunlar çıkmadan önce bu tarz resim,trailer gibi materyaller yayınlanır,son halini oyunu oynayınca göreceğiz.
_________________ Hiç Anime seyredenle seyretmeyen bir olur mu?
07 Dec 2007, 22:59
tikli
Kahverengi KuÅŸak
bu sf 3 4 falan güzel değil ex oyunları daha canlı 3d gözüküo ex serilerinden baska hiç 3d sf oyun yoktur
07 Dec 2007, 23:43
kralgoku
Siyah KuÅŸak
ah ulan ah keşke ps3 müz olsada da bu oyunları oynasak daha çıkmadı ama şimdiden sardı beni salında sft sevmezdim ama sadece 3d lerini çünkü bana göre değildi sf alpha ve diğer 2d ler bana göreydi ama bana sf sevdiren aslında bazı arkadaşlardı oda bu başlığı açan arkadaş yenemesemde bi gün seni yenecem aykut bunu göreceksin teşekkürler aykut
08 Dec 2007, 00:38
ufuk 14
Kahverengi KuÅŸak
goku gelişmeler var zaten artık çok daha çekişmeli geçiyo mücadelelerimiz. Street Fighter'ı sevmene az da olsa vesile olabildiğim için sevindim:D Çabuk gel de kapışalım:D
08 Dec 2007, 15:05
TheScorpion
Tasarımcı
İlk mesajda düzenlemeler yapıp anasayfada yayınladım. Bence de mükemmel bir oyun olacak. Özellikle Street Fighter 3rd Strike oyunundan sonra yapılmış olan en mükemmel SF oyunu olacak...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum