Forum üyelerimizden panda78 çalışması sonucu Street Fighter oyunun Türkçe çizgi romanları yayında. Seriyi sürekli takip etmek için anasayfanın sağ tarafındaki "Street Fighter" bölümünden "Türkçe Çizgi Romanlar" linkine tıklayınız...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Ama gerçekte de 13 bölüm mü? 13 bölüm az değil mi? Paylaşım için teşekkürler.
01 Jan 2008, 00:03
panda78
Yönetici
Şu anda seri devam ediyor.Toplamda kaç bölüm olacak tam bilemiyorum ama şu anda aslında 1. bölümü okuyorsunuz ben hazırlaması kolay olsun diye parçalara ayırdım.Yani 1.bölümün 13.Parçasındayız.Bundan sonra 2.Bölüm var,özel yapılan ara hikayelerle birlikte sanırım 50-100 arası bir bölüm adedine ulaşacağız.Bu arada teşekkür etme nezaketini gösteren ve tebrikleri ile yardımcı olan arkadaşlar, Sağolun.
_________________ Hiç Anime seyredenle seyretmeyen bir olur mu?
01 Jan 2008, 10:27
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Çok güzel gidiyosun panda78 arkadaşım, bişi sorucam, bu çizgi romanda Dan görünüyor mu?
03 Jan 2008, 21:06
panda78
Yönetici
Sphynxinator wrote:
Çok güzel gidiyosun panda78 arkadaşım, bişi sorucam, bu çizgi romanda Dan görünüyor mu?
Evet ilerleyen bölümlerde Dan'i görebilirsin.Ayrıca Street Fighters Legend-Sakura'yı da türkçe çevirip yayınlamayı planlıyorum.Orada da Dan'e geniş bir yer verildiğini görebilirsin.
_________________ Hiç Anime seyredenle seyretmeyen bir olur mu?
03 Jan 2008, 21:40
Sphynxinator
Ninja
panda78 wrote:
Sphynxinator wrote:
Evet ilerleyen bölümlerde Dan'i görebilirsin.Ayrıca Street Fighters Legend-Sakura'yı da türkçe çevirip yayınlamayı planlıyorum.Orada da Dan'e geniş bir yer verildiğini görebilirsin.
Aman gene armut olarak çıkmasın da... Çok sağ ol, başarılar.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum