Street Fighter Karakterleri(Favori)
Not:Hepsi Kendi Uploadımdır Alıntı Değildir... Evet Arkadaşlar Eminim Herkesde Vardır Bu Karakterler Ama Ben M.U.G.E.N'e Yeni Başlayanlara Açıyorum Bu Konuyu Street Fighter da Bir Kaç Güzel Karakter Ekledim Sizler İçin... İşte Karakterler
Last edited by mf_gangsta on 28 May 2009, 14:20, edited 3 times in total.
29 Mar 2009, 12:59
1tuni1
Siyah KuÅŸak
Re: Street Fighter Karakterleri(Favori)
Güzel düşünce, dediğin gibi yeni başlayanlara çok lazım olur bunlar....Güzel paylaşım Ama istersen o sondaki Evil Ryu yerine bundaki (çünkü o Evil Ken ile bu Evil Ryu aynı oyundan ) Evil Ryu yu upload et, herkes bu Evil Ryu yu kullanıyor genelde. İşte link : BURADAN İNDİRİN!(Bu arada _BJK_ nin uploadı)
04 Apr 2009, 12:48
gokhan461
Ninja
ken ken ken
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
04 Apr 2009, 15:18
mf_gangsta
Siyah KuÅŸak
Tamam arkadaşım yaptım.Çok saol teşekkür ederim,ayriyetten _BJK_'ye de.Senin verdiğin dosyada evil ryu böyle druyordu resimde gibi google çok arattım evil ryu resimlerini ama hep büyük var ve Capcom vs Snk deki Evil Ryu var.Ama bunda duruş aynı kıyafet beyaz ama indirdiğimiz dosyanın içindekindeki evil ryu nun orjinal kıyafet siyah.Tekrardan çok teşekkür ederim ''1tuni1''
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Güzel paylaşım olmuş,karakterler için sağolasın Bu arada daha önceden uploadladığım ''Evil Ken and Evil Ryu'' dosyasının linki ölmüş.Bu link ölmeden önce hemen indirdiniz mi yoksa hiç indirmediniz mi? Eğer indirmediyseniz linki yenileyebilirim...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum