Ken
Ken Masters, Street Fighter oyununun karakterlerinden biridir. Anavatanı Amerika Birleşik Devletleri olan Ken Masters, sarı saçları ve kırmızı kostümüyle karizmatik bir karakterdir.
Özgeçmişi Ken, bir yetimdir, aslen soyadı Mann'dir ve Amerikalıdır. Anne ve babasını hiç görmemiştir. Fakat bu durum Ken'i duygusal yönden hiç etkilememiştir. Çünkü onu evlat edinen Master Gouken ve kardeşi gibi sevdiği arkadaşı Ryu vardır. Gooku Ken'in babasının eski bir dostudur. Babası vefat edince Ken'i yanına alır ve eğitir. Ryu ile birlikle yetiştikleri için birbirlerine çok bağlıdırlar ve birbirlerini asla terketmezler. Ken dövüş turnuvalarına aşırı meraklıdır. Zengin bir yetim olmasına rağmem sokak dövüşlerini tercih etmiştir. Amerika Birleşik Devletleri'ne dövüşlere katılmak, kendini sınamak için gider. Döndüğünde ustası Gouken'i ölü bulur Gouken'i öldüren şahıs Akuma'dır. Ken o an itibari ile Akuma'ya karşı büyük bir nefret duyar.
Ken, disiplinsiz, haylaz, lakayt, matrak ama bir o kadar da güçlü ve yetenekli bir gençtir.Çapkındır ve Street Fighter serisinin en komik ve en güçlü kişiliklerdendir.Kırmızı kostümü, sarı saçları ve kara gözleri ile bilinir.Şüphesiz Street Fighter serisinin en çok rağbet gören, seçilen karekterlerinden biridir.
Ken'i Ryu'dan ayıran en büyük fark, Ryu'nun savunmada ustalaşması , Ken'in ise atağa yönelik hamlelerde bulunmasıdır.
BulunduÄŸu oyunlar: Street Fighter Street Fighter 2 Street Fighter 2: Championship Edition Street Fighter 2 Turbo Super Street Fighter 2 Super Street Fighter 2 Turbo Super Street Fighter 2 Revival Street Fighter EX Street Fighter EX 2 Street Fighter EX 3 Street Fighter: The Movie Street Fighter Alpha Street Fighter Alpha 2 Street Fighter Alpha 3 Street Fighter Alpha 3 Upper Street Fighter Alpha 3 Max Street Fighter Alpha: Anthology Street Fighter: Anniversary Collection Street Fighter III: New Generation Street Fighter III: 2nd Impact Street Fighter III: Third Strike Street Fighter IV Match of the Millennium Card Fighters Clash Card Fighters Clash 2 Card Fighters Clash DS Pocket Fighter X-men VS Street Fighter Marvel VS Capcom 2 Capcom VS SNK Capcom VS SNK: Pro Capcom VS SNK 2 SNK VS Capcom Chaos Namco X Capcom
Last edited by Muratxwq on 03 Apr 2009, 18:37, edited 1 time in total.
02 Apr 2009, 19:02
gokhan461
Ninja
Re: Ken
ken master hatırlıom ya ilk oyunşarda oyun sonunda jessica ile evleniyordu nerden nereye ya
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
02 Apr 2009, 21:48
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
gokhan461 wrote:
ken master hatırlıom ya ilk oyunşarda oyun sonunda jessica ile evleniyordu nerden nereye ya
Jessica deÄŸil, Eliza.
03 Apr 2009, 13:04
gokhan461
Ninja
doğru eliza jessica final fight ta cody nin sevgilisi idi haggar ın kızı
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
03 Apr 2009, 14:21
1tuni1
Siyah KuÅŸak
Sarışın afet gibi kadın Sağol hikaye için...
03 Apr 2009, 15:09
mf_gangsta
Siyah KuÅŸak
Çok iyi anlatmışsın kardeşim.Ellerine sağlık.Hepimizin favori karaktedir Ken
ryu ile ken i eşit severim en sevdiklerim ryu ve ken, sonra akuma orjinal japonca adı olarakdan goukiyi,bazı sf versiyonlarında vega bazılarında ise balrog olarak bilinen demir kasklıyı seviyorum ondan sonra guy gelio o keder daha fazla favori karakter yok ama sevdiklerim var yine.ben oro dışında bütün karakterlere sıcağım saydığım favoriler daha önde ama...
26 Jun 2009, 00:49
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
mf_gangsta wrote:
Çok iyi anlatmışsın kardeşim.Ellerine sağlık.Hepimizin favori karaktedir Ken
SF'de en itici bulduÄŸum karakter. Gereksizlik abidesi.
ryu ile ken i eşit severim en sevdiklerim ryu ve ken, sonra akuma orjinal japonca adı olarakdan goukiyi,bazı sf versiyonlarında vega bazılarında ise balrog olarak bilinen demir kasklıyı seviyorum ondan sonra guy gelio o keder daha fazla favori karakter yok ama sevdiklerim var yine.ben oro dışında bütün karakterlere sıcağım saydığım favoriler daha önde ama...
Balrog dediğin sodom olmasın.Balrog boksör çünkü.Balrog bu işte: Sodomda bu:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum