Re: mk ana hikaye
Bence hikayede yanlışlık var. mksubzero denmişsinki "Bunu fark eden Raiden Earthrealm'ı korumak ve Shao Kahn'ın planlarını engellemek için en iyi savaşçıları organize eder. Sonunda Liu Kang Shung Tsung'u turnuvada yener. Ve uzun süreler boyunca Mortal Kombat'ın gerçek şampiyonu olur. Fakat Shung Tsung'un yeni gizli silahı olan , bir Shokan Prensi olan Goro , devam eden 9 Turnuvayı kazanır."
Burası sanki Liu kang gorodan önce varmış gibi olmuş. Halbuki Liu Kang 10. turnuvaya katılmadı mı. Sanki Goro liu kangdan sonra dahil olmuş gibi anlaşılıyor. Ya anlatığım bozukluğu var yada buradaki kişi Liu Kang değil Kung Lao. Bu hikayelerde Kung Lao nerde acaba.
_________________ PSN: leventk
24 Dec 2008, 17:52
mksubzero
Siyah KuÅŸak
doğru söylüyosun. anlatım bozukluğu var. sen söyleyince fark ettim
25 Dec 2008, 23:06
Sebulba
Kara KuÅŸak
Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya....
güzel hazırlamışsınız arkadaşlar elinize sağlık. devamını da merakla beklemekteyim saygılar...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
27 Dec 2008, 20:03
mksubzero
Siyah KuÅŸak
MK 2 Ana Hikaye Shang Tsung'un yenilgisi ardından , yenilgiye dayanamayan Shang Tsung , Baraka'yı Wu Shi Academy'i Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendirir. Wu Shi Academy'de Earthrealm'ı kurtarmış Johnny Cage , Lui Kang , Kung Lao ve Sonya Blade'in ödül törenleri sırasında kuşatma başlar . Dörtlü grup akademiyi korurken Sonya kaçırılır ve birçok Shaolin Öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shang Tsung'un hizmetkarları Reptile , Baraka , Goro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shang Tsung, Foundry'de bulunur . Lui Kang ve Kung Lao Shao Kahn'ı engellemek için hem Shang Tsung'u, hem Kintaro'yu, hemde Shao Kahn'ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur. Not: Alıntıdır. Not:Karakterlerin biyografileri ve çevirmeleri uzun sürdüğü için devamını göndereceğim. Tarkatan: Baraka'nın soyundan gelen ve ona benzeyen savaşçılar.
27 Dec 2008, 23:42
Scorpion-SCO
Siyah KuÅŸak
Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK
Devamını dört gözle bekliyorum..
13 Jan 2009, 13:45
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Arkadaşlar! Burada yazan mesajımı ayrı bir başlık olarak taşıdım ve mod uyarısı üzerine buradaki mesajımı kaldırıyorum.... Konuya imzada bulunan başlıkdan devam edeceğim...