sağol emeğinide ve kendi elinle yazmışın galiba
18 Jan 2009, 14:01
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
1tuni1 wrote:
sağol emeğinide ve kendi elinle yazmışın galiba
Evet, hepsini kendi kafamda harmanlayarak hazırladım. İlk okuldan beri yakından takip ediyorum MK'yı. Aslında bir aralar elimde Midway'in hazırladığı MK tarihine ilişkin çok detaylı (Sub-Zero'nun çocukluğu ve aile ağacı bile anlatılıyordu) bir yazı vardı ama yazıyı bulamıyorum. Eğer bulursam onu da paylaşacağım sitede...
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye (20 Ocak 2009:Düzenleme Yaptım)
Ya varya anlayamıyorum... Saatlerce vakit harcadım, yazdım, resimlere kadar trek tek upload edip düzenledim... Hikayede sıralama yanlışı olmasın diye onlarca defa üstünden geçtim... Yahu başka yerden kopyala-yapıştır yaptığım konu bile şu harcadığım emekten fazla msj aldı... Sadece durumun mahiyetini görüp üzülüyorum...