Shujinko Liu Kang'i yeniden canlandırıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama zaten MK Deception'da geri canlanıyor.
Evet Zombi Olarak. :)
12 Sep 2009, 08:59
silik10
Acemi
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
vandetta00 wrote:
İlk filmi çok iyiydi, ikinci filmi ise tam bir fiyasko. 2010'da çıkması için yeni bir film çekiyorlarmış. İlk filmin devamı niteliğinde olacakmış. Yeni bir Annihillation diyebiliriz sanırım...
ya eskiden filmler ve oyunlar bir ilerliyodu şimdi merak ediyorum nası film yapıcaklar oyun aldı başını gitti mesela mortal kombat 1-2 filmi ile 1-2 oyunu aynı hikaye ile ilerliyo hemen hemen umarım mantıklı bi şekilde ilerler
26 Sep 2009, 11:18
Vegeta
Mavi KuÅŸak
Ellerin dert görmesin oyunların konularını güzel sıralamışsın da şu Armageddon'ın hikayesini biraz daha çabuk bitirsen çok makbule geçer.
28 Sep 2009, 02:28
devil_adana
Acemi
armagedon hikayesinide anlatabilirsen süper olur yarım kaldı çünkü
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Söz verdim tutamadım kusura bakmayın; ama okul dönemi malum. >>>Çok sıkıntılı bir dönemdeyim, siteye bile doğru düzgün giremiyorum. >>>Şu an zaten vize dönemi. >>>3 hafta kafadan vizelerle uğraşacam. >>>Ölmezde bu sene içinde eve gidebilirsem Armageddon'ı tekrar bitirip hikayeyi yazacağım; ama tabi bu baya bir süre alacaktır. >>>Herkesden tekrar özür diliyorum hikayeyi yazamadığım için.
ya eskiden filmler ve oyunlar bir ilerliyodu şimdi merak ediyorum nası film yapıcaklar oyun aldı başını gitti mesela mortal kombat 1-2 filmi ile 1-2 oyunu aynı hikaye ile ilerliyo hemen hemen umarım mantıklı bi şekilde ilerler
bildiğim kadarıyla (kesin bir şey bildğim yok) sanırım bu film mk2 ile 3 arasında geçecek.
şu 1 ve 2.fil in hd varsa hd yoksa en ii görüntü veren bi link varsa(online olarak izleyeceğim) link verebilirmi?
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum