|
It is currently 15 Feb 2012, 19:54
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat Orjinal Hikaye | Author | Message | | tariktigli123 Ninja Joined: 04 Aug 2008, 17:00 Posts: 1049 Location: Ev |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye ya birşey sorcam argus oyuna göre ışık tanrısı mıydı bu arada hikaye güzel olmuş armageddonuda bekliyoruz. _________________

| | 17 Feb 2009, 23:41 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye (20 Ocak 2009:Düzenleme Yaptım) Çok uğraşmışsın tebrikler ve teşekkürler, baştan sona okudum 3 harf yanlışı dışında başka bir hata yok ama; vandetta00 wrote: Ya varya anlayamıyorum... Saatlerce vakit harcadım, yazdım, resimlere kadar trek tek upload edip düzenledim... Hikayede sıralama yanlışı olmasın diye onlarca defa üstünden geçtim... Yahu başka yerden kopyala-yapıştır yaptığım konu bile şu harcadığım emekten fazla msj aldı... Sadece durumun mahiyetini görüp üzülüyorum... Sen konularını teşekkür mesajı yazılsın diyemi açıyorsun? _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 18 Feb 2009, 01:10 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye (20 Ocak 2009:Düzenleme Yaptım) venom wrote: Çok uğraşmışsın tebrikler ve teşekkürler, baştan sona okudum 3 harf yanlışı dışında başka bir hata yok ama; vandetta00 wrote: Ya varya anlayamıyorum... Saatlerce vakit harcadım, yazdım, resimlere kadar trek tek upload edip düzenledim... Hikayede sıralama yanlışı olmasın diye onlarca defa üstünden geçtim... Yahu başka yerden kopyala-yapıştır yaptığım konu bile şu harcadığım emekten fazla msj aldı... Sadece durumun mahiyetini görüp üzülüyorum... Sen konularını teşekkür mesajı yazılsın diyemi açıyorsun? >>>İnsan saatlerce uğraştıktan sonra, yaptığı iş hakkında insanların düşüncelerini öğrenmek ister... >>>Önceliğim -özellikle bu konu için- teşekkür değil, okuyan arkadaşların, senin ve diğer bir çok arkadaşın yaptığı gibi, başlık hakkındaki değerlendirmelerini öğrenmek... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 18 Feb 2009, 01:21 | |  | | korayaksu61 Ninja Joined: 02 Feb 2007, 18:33 Posts: 1822 Location: TRABZON |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye Bravo arkadaşım çok uğraşmışsın. Harika bir paylaşım bence hikayeyi güzel anlatmısın. Başarılarının devamını dilerim. 
| | 18 Feb 2009, 15:27 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye tariktigli123 wrote: ya birşey sorcam argus oyuna göre ışık tanrısı mıydı bu arada hikaye güzel olmuş armageddonuda bekliyoruz. Zaten bu bütün hepsinin hikayesi. Bütün MKler karışık. MK Mythologies: Sub-Zero bile var.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 18 Feb 2009, 20:34 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye saibot wrote: tariktigli123 wrote: ya birşey sorcam argus oyuna göre ışık tanrısı mıydı bu arada hikaye güzel olmuş armageddonuda bekliyoruz. Zaten bu bütün hepsinin hikayesi. Bütün MKler karışık. MK Mythologies: Sub-Zero bile var.  >>>Burada biten kısımdan sonra aslında Taven'ın uyanışı ve sonrasında geçen olaylar var... >>>Yakın zamanda ekleyeceğim Armageddon hikayesi de Taven'ın uyanışından Blaze'i yok edişine kadar yaşadıklarını ve diğer savaşçıların durumunu anlatacak... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 18 Feb 2009, 20:52 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye Süper hazırlamışsın. Eline sağlık Vandetta00  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 18 Feb 2009, 21:04 | |  | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye Ben En çok MK Deceptionu Severim oyunuda tabiki hikayesi daha güzel olmuş teşekkürler sunum için sabaha kadar MK :)
| | 19 Feb 2009, 11:15 | |  | | ken95 Kara Kuşak Joined: 29 Dec 2008, 18:30 Posts: 561 Location: İstanbul CITY |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye çok güzel anlatmışsın tebrikler bu arada introlarda çok sağlam _________________
| | 19 Feb 2009, 14:18 | |  | | eonder87 Yeşil Kuşak Joined: 01 Oct 2006, 17:47 Posts: 88 |  Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye hocam hikaye cok daha guzel on numara bir hikaye yeni film cıkarıp karakterleri anlatan cok fazla detaya girmeden sadece anlatan bir film ile cok aşırı detaylı bir kitap yazılsa çok iyi olur ama realmler karıştırmadan sonradan da MK Realms diye bi kitap cıkarsalar o kadar cok tutarki ben hemen bulurdum...
hocam sen hikayeyi cok ama cok guzel yazmışsın düzeltmeler falan cok harika...
| | 22 Feb 2009, 01:53 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|