Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
eonder87 wrote:
hocam hikaye cok daha guzel on numara bir hikaye yeni film cıkarıp karakterleri anlatan cok fazla detaya girmeden sadece anlatan bir film ile cok aşırı detaylı bir kitap yazılsa çok iyi olur ama realmler karıştırmadan sonradan da MK Realms diye bi kitap cıkarsalar o kadar cok tutarki ben hemen bulurdum...
hocam sen hikayeyi cok ama cok guzel yazmışsın düzeltmeler falan cok harika...
>>>Teşekkür ederim... >>>Aslında ediğinde haklısın... >>>Yeni bir film çekmenin yanı sıra Jhon Vogel'in (MK'nın yazarı ve yaratıcısı olur kendileri) oturup tüm hikayeyi derinlemesine kitaplaştırsa ve devam olarak da birkaç kilit karakter ile Realm'ler hakkında kitaplar yazsa hem çok büyük bir başarı sağlar hem de oldukça iyi bir iş yapmış olur...
harika yazmışsın saol.yalnız nasılsa biliniyor diye noob saibot un ve ermac ın yaratılmasını atlamışsın.birde shinokun raiden ın babası olması sadece filmde geçiyor .genel kabul görmuyor bildiğim kadarı ile
27 Feb 2009, 05:31
vandetta00
Moderator
kuzgun wrote:
harika yazmışsın saol.yalnız nasılsa biliniyor diye noob saibot un ve ermac ın yaratılmasını atlamışsın.birde shinokun raiden ın babası olması sadece filmde geçiyor .genel kabul görmuyor bildiğim kadarı ile
>>>Shinnok'ın Raiden'ın babası olduğu ana hikayede de geçmekte, sadece filmde değil; ama çok az kişi oyunda bu ayrıntıyı bilmekte. O yüzden kabul görmeme söz konusu. >>>Noob Saibot ve Ermac'ın hikayedeki rollerini Armageddon içinde anlatacağım için bu kısıma yazmadım.
desene armageddon çok uzun olcak diye...Neyse performansının devamını diliyoruz,helal olsun valla.
27 Feb 2009, 18:09
vandetta00
Moderator
>>>Beğendiğinize çok sevindim; ama Armageddon biraz gecikecek... >>>Malum öss yaklaşıyor, hem de yanlış yazmamak ve olayları atlamamak için Armageddon'u tekrar oynayıp bitirmem gerek... >>>Bu sebeple ancak yaza doğru bitirebilirim yazıyı. (Dersler sebebiyle ps2'yi kaldırmak zorunda kaldım da )