bunu 10 yıldır arıyordum :) bugune kısmetmis. oncelikle vandetta00a çok tsk ederim. bende ilkokuldan beri ayrıntılı ve duzgun yazılmıs bi turkce hikaye arıyordum. kimsede ve hicbiyerde aradımı bulamamıstım. MK yla ilgili bir projem var. amator bir fantastik-bilim kurgu yazarıyım. MK kucuklugumden beri tutkumdur. ama elimde boyle super yazılmıs bi hikaye olmadan baslamak istemiyodum. bi sorun kalmadı artık. bu arada scorpion mk4 de favorimdi. sadece simdi daha cok sevdim. adam intikam almaya ugrasıyomus demek
23 Mar 2009, 07:05
Yener
Acemi
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
kardeş Armagedon hikayesi gelmedi halen. hadi artık sabırsızlıkla bekliyorum. biraz elini çabuk tutsan:)
05 Apr 2009, 23:47
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
>>>ÖSS denen "İBLİS"in yaklaştığı şu günlerde hak veririsin ki Matematik adı verilen başbelası ile sorunlarımı düzeltmeye çalışmak Armageddon'ın hikayesini yazmaktan birazCIK daha önemli....
aaah ÖSS ah insan kazanınca değerini anlıo ne demek lan bu neyse ewt hacım sen ÖSS ne bak MK cı diilim ama merak ettim emeğe saygı
07 Apr 2009, 18:25
gokhan461
Ninja
abi konu süper ya mk seviyorum
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
07 Apr 2009, 18:30
leventk
Kurucu Üye
darkspeed54 wrote:
aaah ÖSS ah insan kazanınca değerini anlıo ne demek lan bu neyse ewt hacım sen ÖSS ne bak MK cı diilim ama merak ettim emeğe saygı
bu ne biçim üslup darkspeed, biraz daha dikkatli ol.
_________________ PSN: leventk
08 Apr 2009, 08:41
dragon65
YeÅŸil KuÅŸak
çok güzel olmuş ellerine sağlık şimdi bide mk vs dc var onuda eklersin artık konuna
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum