Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
Abi sen ne yaptın ya.Tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum;-).Süper abi bizim için vaktini ayırmışsın yazmışsın.Çok teşekkür ediyorum.Görsel olarak,anlatım olarak süper olmuş.Bu arada Konu MK olunca 100 cilt olsa bile okurum;-).Tekrardan çok saol abi ellerine sağlık
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
mf_gangsta wrote:
Abi sen ne yaptın ya.Tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum;-).Süper abi bizim için vaktini ayırmışsın yazmışsın.Çok teşekkür ediyorum.Görsel olarak,anlatım olarak süper olmuş.Bu arada Konu MK olunca 100 cilt olsa bile okurum;-).Tekrardan çok saol abi ellerine sağlık
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
fighter22 wrote:
Bİr soorum olacak.MK Liu kang ölyo ya Mk armageddonda zombi olarak dönüo.Bu nasıl oluyor
>>>Liu Kang, MK Deadly Alliance'da öldürüldükten sonra MK Deception sırasında Netherrealm'den zombi olarak çıkıp EarthRealm'de kalan ruhunu aramaya başlıyor, bir yandan da intikam almayı hedefliyor. >>>Deception sonunda kendi ruhuna kavuşuyor ama intikam alamıyor. Bu yüzden de intikam işini Armageddon'a bırakıyor. Zombi halinin Armageddonda devam etmesi intikam alacak olmasıyla ilgili bir şey...