valla film gibi yazmissin vandetta00 emegine saglik guzel kardesim.armageddon`u anlatmani sabirsizlikla bekliyorum. tesekkurler...
04 May 2009, 13:42
gecelercetepe
Beyaz KuÅŸak
Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
Arkadaşım manyak bişe olmuş varya. Tebrik ederim. Bu oyun hep süperdi ama armagedon dan sonra kendini bitirdi. Hele DC universe olayı tamamen fiyasko. Mortal kombat harcandı. Emeğiine sağlık buna ne kadar teşekkür etsem azdır.
17 May 2009, 00:34
ALTAIR
Kara KuÅŸak
vandetta daha çok işler yapıcakta...
aslında bu adamla bi mortal sitesi yazmak varda ben admin olunca çok gaddar oluyom yürümüyo
17 May 2009, 02:19
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
ALTAIR wrote:
vandetta daha çok işler yapıcakta...
aslında bu adamla bi mortal sitesi yazmak varda ben admin olunca çok gaddar oluyom yürümüyo
>>>Coming soon, usta... >>>Şu 14 Haziran-Kıyamet Günü'nü bir atlatayım, gerisi kolay... >>>Yapacağım işlerin argümanları hazırda zaten. Sadece düzenlemek gerek... >>>Önceliğim zaten Armageddon Hikayesi olacak.
17 May 2009, 19:28
vandetta00
Moderator
vallaha usta çok sevinirim... eğer öyle bir imkanın varsa profilde msn adresim var oradan ulaşabilirsin bana... seninde bir katkın olmuş olur hikayede...
17 May 2009, 19:58
vandetta00
Moderator
ALTAIR wrote:
işte benimde tereddüt de olduğum kısım o zaten katkı kısmı neyse msn den ulaşırım ben sana veririm dökümünları da sonra artık eti de kemiği de senin :)
şimdi az kaçmam lazım yoksa arkadaşlar dalıcak bana evde :)
>>>Tamamdır usta... adres yazıyor profilde... eklersin uygun olduğunu bir zamanda da gönderirsin...
Dostum hikayeyi çok güzel toparlamışsın güzel çalışma olmuş fakat bir yerde hatan var orjinal sub zero lin kuei tarafından değil scorpion tarafından öldürülüyor (comik book taki gibiyse sub zero seni adil bir savaşta yendim bu halinle dövüşmek istemiyorum deyip arkasını dönüp ne yaparsan yap diyor scorpionda belki haklısın deyip öteki hayatta görüşürüz diyerek onu yakıyor) . Daha sonra Noob Saibot a dönüşüyor sanırım sinnok un yaptığı bir büyü ile yani bazılarının yanlış bildiği gibi noob saibot küçük sub zeronun başka bir kardeşi değil (ben saibotun hikayesini ilk başka yerde okuduğumda öyle sanmıştım) ölen ağbisidir. Armagedon noob saibotun bitişinde noob smoke bitişindede görebilirsin.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum