Re: Mortal Kombat Orjinal Hikaye
blueinferno wrote:
Dostum hikayeyi çok güzel toparlamışsın güzel çalışma olmuş fakat bir yerde hatan var orjinal sub zero lin kuei tarafından değil scorpion tarafından öldürülüyor (comik book taki gibiyse sub zero seni adil bir savaşta yendim bu halinle dövüşmek istemiyorum deyip arkasını dönüp ne yaparsan yap diyor scorpionda belki haklısın deyip öteki hayatta görüşürüz diyerek onu yakıyor) . Daha sonra Noob Saibot a dönüşüyor sanırım sinnok un yaptığı bir büyü ile yani bazılarının yanlış bildiği gibi noob saibot küçük sub zeronun başka bir kardeşi değil (ben saibotun hikayesini ilk başka yerde okuduğumda öyle sanmıştım) ölen ağbisidir. Armagedon noob saibotun bitişinde noob smoke bitişindede görebilirsin.
>>>Noob Saibot, Mortal Kombat 1 ve Mortal Kombat:Myst - Sub-Zero oyunlarında karşımıza çıkan ilk Sub-Zero'nun, Quan Chi tarafından, ruhuna kötülük eklenerek tekrar diriltilmiş halidir.
>>>Sub-Zero'yu öldüren Scropion değil Lin Kuei klanıdır.
>>>İkinci turnuva sonunda Sub-Zero çok güçlenmiştir ve Lin Kuei'ı ele geçirmek istemektedir.
>>>Sub-Zero'nun bu isteği Lord Raiden tarafından ortaya çıkartılınca, Sub-Zero "Klana İhanetten" idam edilir.
>>>Scorpion, bir tek Mortal Kombat 4'te Sub-Zero'yu öldürmeye çok yaklaştı; ama Sub-Zero'nun aslında peşinde olduğu Orijinal Sub-Zero değil onun kardeşi olduğunu anladı. Bir de Quan Chi ortaya çıkıp herşeyi anlatınca Scorpion, Sub-Zero'yu öldürmekten vazgeçti. Sonrasında da zaten Scorpion Elder Tanrılarının safına katıldı.