zebani999 yazdı:
kuş yazdı:
yok 17 tane var..
sen noob saibotla,goroyu unuttun heralde

ben onları seçemiyom sen nası seçiyon
Goro'yu Seçme:
İlk başta hile menüsüne bir kere de olsa girmelisiniz. Ama içindeki ON/OFF'larla oynamaya gerek yoktur.
Arcade'den dövüşçü seçme ekranına geliyoruz. Aşağıda HIDDEN yazan yere gelip herhangi bir vuruş tuşuyla onu seçiyoruz.
Sonra Üç kere yukarı bir kere sol yapıyoruz. (Yani bunu dövüşçüyü seçme tuşlarıyla yapıyoruz)
Sonra da BLK + RUN yani korunma ve koşma tuşlarına aynı anda basıyoruz. (İşte en önemli kısım iki tuşa da aynı anda basmalısınız.)
Ve sonra GORO'yu seçmiş oluyorsunuz.
NOT: Oyuna bir daha girdiğinizde de yine hile menüsüne girmenize gerek yok. Ama eğer oyunu yine yüklediyseniz bir kere de olsa girmeniz gerekiyor.
NOT 2: Goro'yu seçtiğinizde hep Goro'nun bölümünde oynarsınız.
Noob-Saibot Seçme:
Aynen Goro'yu seçmede olduğu gibi hiç girmediyseniz bir kere hile menüsüne girmelisiniz.
Sonra Arcade'den dövüşçü seçme ekranına gelip HIDDEN yazan yere giriyoruz.
Sonra 2 yukarı 1 sol yapıyoruz. (Yani bunu dövüşçüyü seçme tuşlarıyla yapıyoruz)
Sonra da Goro'yu seçmedeki gibi BLK + RUN yani korunma ve koşma tuşlarına aynı anda basıyorsunuz. (Yine hatırlatayım eğer seçemediyseniz bu kesinlikle Korunma ve Koşma tuşlarına aynı anda basmadığınız için olmuştur)
Ve sonra da NOOB-SAIBOT'U seçmiş oluyorsunuz.
NOT: Oyuna bir daha girdiğinizde de yine hile menüsüne girmenize gerek yok. Ama eğer oyunu yeniden yüklediyseniz bir kere de olsa girmeniz gerekiyor.
