Re: Mortal Kombat vs DC Universe Karakter Seçme Ekranı
kıvırmakmı.doğruyu soluyorum canım benim.o oyunun hikayesi bi halta yaramaz.üstüne basa basada solerim.ama öbür serilere bi lafım yok
--------------------- mortal kombat 666 --------------------- mk vs street fighter .ed boonu arayımda bunu da yapsınlar kenle sub zeroya adu çekeriz
_________________ göze göz dişe diş
11 Sep 2009, 03:14
Scorpion-SCO
Siyah KuÅŸak
Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK
syphonfilter555, flood yapma lütfen mesajlarını düzenledim şimdi, tekrarlama..
11 Sep 2009, 16:31
saibot
Ninja
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
syphonfilter555 wrote:
kıvırmakmı.doğruyu soluyorum canım benim.o oyunun hikayesi bi halta yaramaz.üstüne basa basada solerim.ama öbür serilere bi lafım yok
--------------------- mortal kombat 666 --------------------- mk vs street fighter .ed boonu arayımda bunu da yapsınlar kenle sub zeroya adu çekeriz
1. olarak ben şakasına demiştim. 2. olarak ise, sen direk hikayeden oynanışa geçtin, bu bir nevi kıvırmadır...
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
biliorum şakasına dediğini ama ben sevmem öle lafları.ayrıca kıvırıp kıvırmamayı ben bilirim.öle bi şey yapmadım.lafımında arkasındayım.sonuna kadarrrrrrrrr
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum