Mortal Kombat vs DC. Universe
| Author | Message |
| eriador Kahverengi Kuşak Joined: 19 Sep 2006, 22:38 Posts: 166 |  Re: mortal kombatın bittiği an batman fatality yapsa nolur ki onların doğasına aykırı adı üstünde ölümcül dövüş ben bol keseden kan, şiddet, kafa koparma(sadist miyim neyim) beklerken karşıma kıyrtık batmani çıkarıyorlar üstelik batmanin sub-zero yu dövüyor olmasını hazmedemiyorum ben 2d ye bile razıyım yeterki sağlam olsun buradan ed boon a diyeceğim 
|
| 19 Apr 2008, 12:05 | |
 |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: mortal kombatın bittiği an bulkan wrote: :D @aigin, grafikler güzel de nerede kaldı Mortal Kombat ruhu, orjinalliği? eirador ile aynı kanıdayım. Evet o da doğru ne o öyle mugen gibi  _________________
|
| 19 Apr 2008, 12:14 | |
 |
| Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: mortal kombatın bittiği an Arkadaşlar, Fatality'ler olmayacakmış. DC karakterlerinin itibarını düşürür diye yasaklamışlar.
|
| 19 Apr 2008, 14:15 | |
 |
| aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: mortal kombatın bittiği an Sphynxinator wrote: Arkadaşlar, Fatality'ler olmayacakmış. DC karakterlerinin itibarını düşürür diye yasaklamışlar. Oha artık!Ne diyelim inşallah satmazda bi daha kalkışmazlar böyle bişeye _________________
|
| 19 Apr 2008, 15:29 | |
 |
| eriador Kahverengi Kuşak Joined: 19 Sep 2006, 22:38 Posts: 166 |  Re: mortal kombatın bittiği an satmaz tabi bu oyun ya fatality olmayan mk mı olur neymiş dc karakterlerinin itibarıymış e peki mk nın itibarı nolacak zaten bir çok sitede oyunu eleştiriyorlar böyle bi hatayı herhalde bi daha yapmazlar fakat bi iki yerde(neresi bilmiyorum) bunun mk8 olmadığı gibi söylentiler duydum 2 oyun çıkabilirmiş umarım doğrudur...
|
| 19 Apr 2008, 16:46 | |
 |
| EmuMaster Yeşil Kuşak Joined: 27 Feb 2008, 13:31 Posts: 83 |  Re: mortal kombatın bittiği an valla ed boon'un böyle bi hata yapacağını sanmam. Bence bu bir ilerleme oyunu olacak.Mk8'a tutup batman'ı koyarsa zaten ya bu adam aklını kaçırdı yada midway'ın daha çok batmaya isteği var. Bekleyelim görelim derim şimdiden karar vermek saçma olur. edit: arkadaşlar bu mk8 deil mk vs dc imiş oyunun ismi buyrun traileri. http://rapidshare.com/files/108732796/M ... d.wmv.htmlama harbi batman ve subzero'nun dövüşü saçma olmuş.
|
| 19 Apr 2008, 16:59 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: mortal kombatın bittiği an Video'yu indirmek yerine isterseniz burdan izleyebilirsiniz>>> MK vs DC _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 19 Apr 2008, 17:24 | |
 |
| eyüp Kara Kuşak Joined: 20 Mar 2006, 12:09 Posts: 881 Location: Adıyaman |  Re: mortal kombatın bittiği an _BJK_ wrote: Video'yu indirmek yerine isterseniz burdan izleyebilirsiniz>>> MK vs DC değişen birşey yok zaten kendi sitesinden izleyebiliniyor trailer'den... ve oyunun efektine bakılırsa oyun mükemmel ama oyunun eski karakterleri haricinde oyuncu eklenmiş o işi bozmuş. batman dövüşcü karakteri deilki oyuna eklemişler ne acaipler. arkadaşımızın dediği gibi ne bu mugen gibi her meyveden bitane. oyunun kendisini gösteren orjinalidir ( No Karakter ) _________________

|
| 19 Apr 2008, 17:34 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: mortal kombatın bittiği an Kendi sitesinden izlenildiğini bilmiyodum.Daha doğrusu siteyi bile fazla dolaşmadım.Kolaylık olsun diye youtube linki verdim  Bu arada İsteyen istediği yerden izleyebilir  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 19 Apr 2008, 17:57 | |
 |
| Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: mortal kombatın bittiği an Oyunun eski benliği kalmadı yaa... Mortal Kombat'ta ben çalışıcaktım varyaa... Nasıl güzel yapardım ben oyunu...
Ayrıca MK8'in MK vs DC olmama ihtimali çok çok az. Mortal Kombat Warehouse sitesinde MK vs DC'ye yeni yer açmışlar. Daha neler var yani...
Bir şey daha söyleyecem, Mortal Kombat Online sitesinde bir gizlilik olduğu yazıyor. Söyleyim, ilk önce resmi siteye giriyoruz, sonra Sub-Zero'nun gözüne tıklıyoruz. Şimdi, "Shhh!" başlıklı ve "Eye of Storm" adlı bir sayfaya geleceksiniz. Burada her satırda 4 tane olmak üzere 16 tane soru işareti tablosu var. Daha açılmamış herhalde...
|
| 19 Apr 2008, 17:58 | |
 |
|