Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:42

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next
 Mortal Kombat vs DC. Universe 
Author Message
Ninja
Ninja

Post Re: Mortal Kombat vs DC. Universe
Anca eleştiri yaparlar bunlar bana görede tekkende hareket yok adam gibi,sfde de herkes hadou-ken çekiyor ve çok kötü graafikleri var. (daha grafik olarak mk4 ü bile geçemediler)Tekkenin üzerine fazladurmadım çünkü sen tekkencisin Sphynxinator

20 Nov 2008, 22:42
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Sphynxinator wrote:
leventk ve dark_ryu lütfen alın bu oyunu tamam mı? Lütfen alın, yalvarırım. :smt011 Oynadınız mı da konuşuyorsunuz?

dostum sadece mk olsaydı alırdım :-) ama Mortal Kombat vs DC. Universe ikisi bi arada bence berbat olmuş :x hadi mortal kombat vs street fighter , king of fighters veya tekken falan olsa oyun süper olur :-) dc. univers bildigin çizgi roman karakteri :x süperman ı ele alalım ne işe yarıycak yine uçacak kaçacak yok gözünden lazer atacak :? san hangi filiminde gördün tekme tokat birine daldıgını gitsin düşen uçaktakileri kurtarsın ne işi var onun oyunda :twisted: batman desen bi özelligi yok hep kendi yaptıgı silahları kullanıyor :?
tariktigli123 wrote:
Anca eleştiri yaparlar bunlar bana görede tekkende hareket yok adam gibi,sfde de herkes hadou-ken çekiyor ve çok kötü graafikleri var. (daha grafik olarak mk4 ü bile geçemediler)Tekkenin üzerine fazladurmadım çünkü sen tekkencisin Sphynxinator

dostum mk ye laf atan yok yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli :( renkler ve zevkler tartışılmaz benim hoşuma gitmedi fikrimi belirtiyim :-)

Image
Image
Image
Image

21 Nov 2008, 02:21
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

flawlessvictory wrote:
leventk wrote:
PS3'ü olan niye yaşasın. PS3 sahiplerinin onda biri almaz bu oyunu. 90 lira verip bu dandik oyunu kim alır.

oyunun dandik olduğunu nerden biliyorsun oynadın mı? ps3 oyunları 170-180 ytl civarında. sen nerde 90'a gördün?

bandrolsüzler 90,00 YTL. 170 - 180 biraz faiş. E oyun orjinal olduktan sonra kim takar bandrolü. Mortal Kombat belki önceleri kapışma olarak iyiydi, oyunun tarzı saçma harektlerini ve kötü grafiklerini kapatıyodu ama artık bu kadar saçmalığı hiç bir şey kapatamaz. Sadece süpermanin varlığı bile oyunu aşırı saçma yapmaya yetiyor.

21 Nov 2008, 13:32
Profile
Ninja
Ninja

leventk wrote:
flawlessvictory wrote:
leventk wrote:
PS3'ü olan niye yaşasın. PS3 sahiplerinin onda biri almaz bu oyunu. 90 lira verip bu dandik oyunu kim alır.

oyunun dandik olduğunu nerden biliyorsun oynadın mı? ps3 oyunları 170-180 ytl civarında. sen nerde 90'a gördün?

bandrolsüzler 90,00 YTL. 170 - 180 biraz faiş. E oyun orjinal olduktan sonra kim takar bandrolü. Mortal Kombat belki önceleri kapışma olarak iyiydi, oyunun tarzı saçma harektlerini ve kötü grafiklerini kapatıyodu ama artık bu kadar saçmalığı hiç bir şey kapatamaz. Sadece süpermanin varlığı bile oyunu aşırı saçma yapmaya yetiyor.

Kötü grafik ve saçma hareketler sf de var(MKAda kötü grafik mi ,tekkenden güzel grafikleri var.) tekkende hareket bile yok adam gibi

21 Nov 2008, 17:28
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

leventk wrote:
flawlessvictory wrote:
leventk wrote:

saçma hareketler bütün dövüş oyunlarında var. tekkende jın dönüyo pervane gibi, gun jack uçuyo, yoshimitsu uçuyo bunlar gerçekçi hareketler mi? panda , dinozor , kanguru, kutup ayısı gibi karakterler var. dövüş oyunlarında saçmalık arıycaksan tekken açık ara fark atar mortal kombat'a.

22 Nov 2008, 21:15
Profile
Ninja
Ninja

Bu arada boss shao kahn veya darkseid değilmiş.İkisinin birleşimi ve alevli versiyonu blazeden büyük,dayanıklı ve çokdaha güçlü bir karakter olan THE DARK KHAN mış

22 Nov 2008, 21:35
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

bence bu oyun kötü mk karakterleri ile süperman,batman'ın ne alakası var bunun hikayeside saçma bence

23 Nov 2008, 01:52
Profile WWW
Ninja
Ninja

Ya onları mk nin yeni karakterleri olarak düşün :D

23 Nov 2008, 13:44
Profile
Samuray
Samuray

leventk wrote:

katılıyorum, daha once dedgim gibi bu DC Comic karakterleri ile olacak iş degil. senaryoda işler acısı :doubt: superman,batman gibi sonu hep MAN le biten karakterler ile MK yı aynı sepete koymak ayrı bir sacmalık.batman zaten insan, jokerlede aynı takımda o da ilginc.kotu iyi kavgasından cok, farklı bir sey yapıcam diye DC-MK ya karsı denmiş.son zamanlarda yapılmıs en kotu oyun bence...dc,superman,batman vs. hayranları var milyonlarca onlar için, onlar gozu kapalı alır.ben soyle dusunuyorum, benim gibi mk severlerde kıl oldukları superman gibi abuk bir karaktere (gene benim gibi) sırf fatality yapayım, kafasını kopartıp haz duyayım diye alır 8)

24 Nov 2008, 20:07
Profile WWW
Samuray
Samuray

tariktigli123 wrote:
Bu arada boss shao kahn veya darkseid değilmiş.İkisinin birleşimi ve alevli versiyonu blazeden büyük,dayanıklı ve çokdaha güçlü bir karakter olan THE DARK KHAN mış

bir de sırf bu videosu için oynanır bu oyun (video 1)...dark khan izlemek için asagıdaki linkleri kullanabilirsiniz :-)
izlemediyseniz mutlaka izleyin.

videoları acmak için http://www.ktunnel.com adresinden asagıdaki linkleri kapyala yapıstır deyin.

video 1 bu video gercekten cok iyi olmus :-)
http://www.youtube.com/watch?v=BRnoVovcKz4

video 2 batmanın dark khan ı yenmesi ve batman's ending...butun bitiş videoları bunun gibi
http://www.youtube.com/watch?v=R-36Yh08vcs

***diger bitis videoları da hepsi aynı (sabit bir image va altında yazılar)...baska ending koymaya gerek duymadım.tekken gibi video yapsalarmıs iyi olurmus ama kasmak istememişler :?

24 Nov 2008, 20:34
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 269 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next