|
It is currently 15 Feb 2012, 19:38
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat vs DC. Universe | Author | Message | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe @Rolativity tamam abi değiştirdim sakin  ben ilk duyduğumda resmi falan photoshop sanmıştım,resmin yüksek çözünürlüklü halini indirip iyice inceledim ama yetmedi, videoyu gördükten sonra bile inanmak istemedim _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 22 Apr 2008, 22:20 | |  | | eriador Kahverengi Kuşak Joined: 19 Sep 2006, 22:38 Posts: 166 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe ben tekrar 2d ye dönmesi taraftarıyım çıkartsınlar umk3 tarzı bi tane daha online seçeneğide koysunlar yarın gidip almazsam...
| | 22 Apr 2008, 22:24 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Yaw öyle demeyin.Tamam Mortal Kombat'a yakıştıramıyosunuz ama bi yenilik olarak düşünmüşler ve belkide düşünceniz sizi yanıltıcak,oyun çok güzel olacak.Mesala bu oyunda daha fazla kombo yapabilme gibi bi özellik olabilir.İlla bu oyunda farklı,hoşumuza gidebilecek tarzda yenilik olacaktır.O yüzden fazlada oyunu kötülemeyin.Amaç oyunun zevk vermesi,oynarken eğlenmek.Mortal Kombat'a Batman'in vb. karakterlerin oyuna yakışması değil.Belkide beklentilerinizin üstünde bi oyunla karşılaşacaksınız.Belli olmaz bu işler... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 22 Apr 2008, 22:34 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe _BJK_ wrote: Yaw öyle demeyin.Tamam Mortal Kombat'a yakıştıramıyosunuz ama bi yenilik olarak düşünmüşler ve belkide düşünceniz sizi yanıltıcak,oyun çok güzel olacak.Mesala bu oyunda daha fazla kombo yapabilme gibi bi özellik olabilir.İlla bu oyunda farklı,hoşumuza gidebilecek tarzda yenilik olacaktır.O yüzden fazlada oyunu kötülemeyin.Amaç oyunun zevk vermesi,oynarken eğlenmek.Mortal Kombat'a Batman'in vb. karakterlerin oyuna yakışması değil.Belkide beklentilerinizin üstünde bi oyunla karşılaşacaksınız.Belli olmaz bu işler... Senin dediğin de doğru... Ama Mortal Kombat bambaşka, Mortal Kombat, kendi karanlık Dünya'sında var olan bir oyun. Bu Dünya'ya ne Batman girmeli, ne de başka bir şey. Mortal Kombat kendi özgünlüğü ile güzel. Mortal Kombat'ın özelliği kombolar değil, fatalityler. Ve Mortal Kombat oyuncuları fatalityler, kanlar olmadan, zaten oyundan zevk almaz yani. 
| | 22 Apr 2008, 22:47 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Sende haklısın.Mortal Kombat bambaşkadır.Onun kendine has özellikleri zaten bize yeterli.Fatalityler,mekanlar,karakterler,müzikler herşeyiyle güzel bi oyun.Böyle kanlı bi oyuna DC karakterleriyle dolu,amacından saptarılmış bi oyun çıkarılmasını yakıştıramıyosunuz.Haklısınız tabiki.Ama yinede bu yeni oyunu bi hiç olarak görüyomuşsunuz gibi geldi bana.Yinede bu oyuna bi şans verilmeli bence.Sonuçta 2 tane oyun çıkacak öyle değil mi? _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 22 Apr 2008, 22:55 | |  | | mahmutcan Yeşil Kuşak Joined: 03 May 2006, 17:41 Posts: 82 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe evet oyun belki zevkli olabilir,tekkene döner falan ama mortal kombat olma özelliğini yitiriyor,hem scorpionun örümcek adama mızrak sapladığını düşünsenize bi,ben o sahneye her yapışımda gülerim ya,zaten ilk subzeroyla batmanı dövüşürken görünce çok güldüm,cem uzanı da koysunlar bari onu da pataklayalım  dimi ama.bi de hulk mulk falan olursa ne ala ne ala,John Tobias mortal kombat ekibinden ayrılmasa bu saçmalığa izin vermezdi,örnek olarak Shinji Mikaminin re3'den sonra sega dreamcasta gidip ps2 ye çıkan resident evil'leri ve dmc'ları desteklememesi örn:re outbreak,devil may cry 2 vb. gibi oyunların re'yi batırma durumuna getirmesi,aynı şekilde ama resident evil 4 le döndü.(dmc da re de kurtuldu örnek:re4 dmc3 ve sonrası)olay director de bitiyo,sonuçta ed boon;la john tobias mk5 e kadar bütün mk'ları beraber yaptılar ancak tobiasın gitmesi çoğu şeyi değiştirdi,dolayısıyla eski mk'lar zor.tamam o bi gerçek de sadece ed boon da MK DECEPTIONLA kasıp kavurdu ortalığı,yiğidi öldür hakkını yeme.yılın dövüş oyunu seçildi.gerçekten de farklı ama iyiydi,buna kimse söz edemez,ancak şimdiki oyun alışılacak bişe değil,bi kere oyunun oynanışı şu ana kadar çıkan mk larla da bi alakası olmayacak,dövüş stil değişkliği vb. gibi şeyler artık yok,devamlı oynanışın değişmesi de ayrı bi sorun,en iyi ihtimalle bir dead or alive vb bişe olur,iyi bi dövüş oyunu olabilir,ancak MK artık olamaz,ed boonu anlamak mümkün değil bari yeni bi dövüş oyununda yapsın o zaman zevkli olur ama mortal kombatı buna karıştırması kötü oldu,sonuç olarak ed boon'un bir eline benzin ve diğer eline çakmağı alarak ne yaptığını düşünmesi lazım,ÇÜNKÜ ED BOON BİR OYUNU DEĞİL BİR EFSANEYİ ÖLDÜRÜYOR
| | 22 Apr 2008, 23:17 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Bilmeden konuşmayalım lütfen Spiderman, Hulk, Iron man gibi tüm karakterler Marvel Comics'indir DC'de Batman, Superman, Joker, Catgirl gibi karakterler vardır siz jokerle liu kang'in kapışmasını hayal edin en iyisi  _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 23 Apr 2008, 00:55 | |  | | eriador Kahverengi Kuşak Joined: 19 Sep 2006, 22:38 Posts: 166 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe liu kang vuracak gözüne gözüne... bu oyun çıksın sırf dc karakterlerini dövmek için oynarım ah bir de fatality olsaydı kafa kol ayıracaktın birbirinden tam olacaktı(sadist miyim ne)
| | 23 Apr 2008, 01:00 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe eriador wrote: liu kang vuracak gözüne gözüne... bu oyun çıksın sırf dc karakterlerini dövmek için oynarım ah bir de fatality olsaydı kafa kol ayıracaktın birbirinden tam olacaktı(sadist miyim ne) E ben de sadist olduğumu düşünüyorum o zaman. Çünkü; çok iyi oluyo öyle ayırmak, rahatlıyorsun.  venom wrote: Bilmeden konuşmayalım lütfen Spiderman, Hulk, Iron man gibi tüm karakterler Marvel Comics'indir DC'de Batman, Superman, Joker, Catgirl gibi karakterler vardır siz jokerle liu kang'in kapışmasını hayal edin en iyisi  "venom", sen DC'nin uzun yazılışını biliyor musun? _BJK_ wrote: Sende haklısın.Mortal Kombat bambaşkadır.Onun kendine has özellikleri zaten bize yeterli.Fatalityler,mekanlar,karakterler,müzikler herşeyiyle güzel bi oyun.Böyle kanlı bi oyuna DC karakterleriyle dolu,amacından saptarılmış bi oyun çıkarılmasını yakıştıramıyosunuz.Haklısınız tabiki.Ama yinede bu yeni oyunu bi hiç olarak görüyomuşsunuz gibi geldi bana.Yinede bu oyuna bi şans verilmeli bence.Sonuçta 2 tane oyun çıkacak öyle değil mi? Hayır, MK8 bu işte. Sadece bu çıkacak.
| | 23 Apr 2008, 17:26 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Sadece bu oyunun çıkması kötü olmuş o zaman  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 23 Apr 2008, 17:56 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|