Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:38

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Next
 Mortal Kombat vs DC. Universe 
Author Message
Ninja
Ninja

Post Re: Mortal Kombat vs DC. Universe
@Rolativity
tamam abi deÄŸiÅŸtirdim sakin :D

ben ilk duyduğumda resmi falan photoshop sanmıştım,resmin yüksek çözünürlüklü halini indirip iyice inceledim ama yetmedi, videoyu gördükten sonra bile inanmak istemedim

Take their last breath.

Silent Night, Bodom Night...

22 Apr 2008, 22:20
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

ben tekrar 2d ye dönmesi taraftarıyım
çıkartsınlar umk3 tarzı bi tane daha online seçeneğide koysunlar
yarın gidip almazsam...

22 Apr 2008, 22:24
Profile WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Yaw öyle demeyin.Tamam Mortal Kombat'a yakıştıramıyosunuz ama bi yenilik olarak düşünmüşler ve belkide düşünceniz sizi yanıltıcak,oyun çok güzel olacak.Mesala bu oyunda daha fazla kombo yapabilme gibi bi özellik olabilir.İlla bu oyunda farklı,hoşumuza gidebilecek tarzda yenilik olacaktır.O yüzden fazlada oyunu kötülemeyin.Amaç oyunun zevk vermesi,oynarken eğlenmek.Mortal Kombat'a Batman'in vb. karakterlerin oyuna yakışması değil.Belkide beklentilerinizin üstünde bi oyunla karşılaşacaksınız.Belli olmaz bu işler...

22 Apr 2008, 22:34
Profile WWW
Ninja
Ninja

_BJK_ wrote:
Yaw öyle demeyin.Tamam Mortal Kombat'a yakıştıramıyosunuz ama bi yenilik olarak düşünmüşler ve belkide düşünceniz sizi yanıltıcak,oyun çok güzel olacak.Mesala bu oyunda daha fazla kombo yapabilme gibi bi özellik olabilir.İlla bu oyunda farklı,hoşumuza gidebilecek tarzda yenilik olacaktır.O yüzden fazlada oyunu kötülemeyin.Amaç oyunun zevk vermesi,oynarken eğlenmek.Mortal Kombat'a Batman'in vb. karakterlerin oyuna yakışması değil.Belkide beklentilerinizin üstünde bi oyunla karşılaşacaksınız.Belli olmaz bu işler...

Senin dediğin de doğru... Ama Mortal Kombat bambaşka, Mortal Kombat, kendi karanlık Dünya'sında var olan bir oyun. Bu Dünya'ya ne Batman girmeli, ne de başka bir şey. Mortal Kombat kendi özgünlüğü ile güzel. Mortal Kombat'ın özelliği kombolar değil, fatalityler. Ve Mortal Kombat oyuncuları fatalityler, kanlar olmadan, zaten oyundan zevk almaz yani. :(

22 Apr 2008, 22:47
Profile WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Sende haklısın.Mortal Kombat bambaşkadır.Onun kendine has özellikleri zaten bize yeterli.Fatalityler,mekanlar,karakterler,müzikler herşeyiyle güzel bi oyun.Böyle kanlı bi oyuna DC karakterleriyle dolu,amacından saptarılmış bi oyun çıkarılmasını yakıştıramıyosunuz.Haklısınız tabiki.Ama yinede bu yeni oyunu bi hiç olarak görüyomuşsunuz gibi geldi bana.Yinede bu oyuna bi şans verilmeli bence.Sonuçta 2 tane oyun çıkacak öyle değil mi?

22 Apr 2008, 22:55
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

evet oyun belki zevkli olabilir,tekkene döner falan ama mortal kombat olma özelliğini yitiriyor,hem scorpionun örümcek adama mızrak sapladığını düşünsenize bi,ben o sahneye her yapışımda gülerim ya,zaten ilk subzeroyla batmanı dövüşürken görünce çok güldüm,cem uzanı da koysunlar bari onu da pataklayalım :p dimi ama.bi de hulk mulk falan olursa ne ala ne ala,John Tobias mortal kombat ekibinden ayrılmasa bu saçmalığa izin vermezdi,örnek olarak Shinji Mikaminin re3'den sonra sega dreamcasta gidip ps2 ye çıkan resident evil'leri ve dmc'ları desteklememesi örn:re outbreak,devil may cry 2 vb. gibi oyunların re'yi batırma durumuna getirmesi,aynı şekilde ama resident evil 4 le döndü.(dmc da re de kurtuldu örnek:re4 dmc3 ve sonrası)olay director de bitiyo,sonuçta ed boon;la john tobias mk5 e kadar bütün mk'ları beraber yaptılar ancak tobiasın gitmesi çoğu şeyi değiştirdi,dolayısıyla eski mk'lar zor.tamam o bi gerçek de sadece ed boon da MK DECEPTIONLA kasıp kavurdu ortalığı,yiğidi öldür hakkını yeme.yılın dövüş oyunu seçildi.gerçekten de farklı ama iyiydi,buna kimse söz edemez,ancak şimdiki oyun alışılacak bişe değil,bi kere oyunun oynanışı şu ana kadar çıkan mk larla da bi alakası olmayacak,dövüş stil değişkliği vb. gibi şeyler artık yok,devamlı oynanışın değişmesi de ayrı bi sorun,en iyi ihtimalle bir dead or alive vb bişe olur,iyi bi dövüş oyunu olabilir,ancak MK artık olamaz,ed boonu anlamak mümkün değil bari yeni bi dövüş oyununda yapsın o zaman zevkli olur ama mortal kombatı buna karıştırması kötü oldu,sonuç olarak ed boon'un bir eline benzin ve diğer eline çakmağı alarak ne yaptığını düşünmesi lazım,ÇÜNKÜ ED BOON BİR OYUNU DEĞİL BİR EFSANEYİ ÖLDÜRÜYOR

22 Apr 2008, 23:17
Profile WWW
Ninja
Ninja

Bilmeden konuşmayalım lütfen Spiderman, Hulk, Iron man gibi tüm karakterler Marvel Comics'indir

DC'de Batman, Superman, Joker, Catgirl gibi karakterler vardır

siz jokerle liu kang'in kapışmasını hayal edin en iyisi :D

Take their last breath.

Silent Night, Bodom Night...

23 Apr 2008, 00:55
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

liu kang vuracak gözüne gözüne...
bu oyun çıksın sırf dc karakterlerini dövmek için oynarım
ah bir de fatality olsaydı kafa kol ayıracaktın birbirinden tam olacaktı(sadist miyim ne)

23 Apr 2008, 01:00
Profile WWW
Ninja
Ninja

eriador wrote:
liu kang vuracak gözüne gözüne...
bu oyun çıksın sırf dc karakterlerini dövmek için oynarım
ah bir de fatality olsaydı kafa kol ayıracaktın birbirinden tam olacaktı(sadist miyim ne)

E ben de sadist olduğumu düşünüyorum o zaman. Çünkü; çok iyi oluyo öyle ayırmak, rahatlıyorsun. :D

venom wrote:
Bilmeden konuşmayalım lütfen Spiderman, Hulk, Iron man gibi tüm karakterler Marvel Comics'indir

DC'de Batman, Superman, Joker, Catgirl gibi karakterler vardır

siz jokerle liu kang'in kapışmasını hayal edin en iyisi :D

"venom", sen DC'nin uzun yazılışını biliyor musun?

_BJK_ wrote:
Sende haklısın.Mortal Kombat bambaşkadır.Onun kendine has özellikleri zaten bize yeterli.Fatalityler,mekanlar,karakterler,müzikler herşeyiyle güzel bi oyun.Böyle kanlı bi oyuna DC karakterleriyle dolu,amacından saptarılmış bi oyun çıkarılmasını yakıştıramıyosunuz.Haklısınız tabiki.Ama yinede bu yeni oyunu bi hiç olarak görüyomuşsunuz gibi geldi bana.Yinede bu oyuna bi şans verilmeli bence.Sonuçta 2 tane oyun çıkacak öyle değil mi?

Hayır, MK8 bu işte. Sadece bu çıkacak.

23 Apr 2008, 17:26
Profile WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Sadece bu oyunun çıkması kötü olmuş o zaman :(

23 Apr 2008, 17:56
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 269 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Next