|
It is currently 15 Feb 2012, 19:39
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat vs DC. Universe | Author | Message | | mahmutcan Yeşil Kuşak Joined: 03 May 2006, 17:41 Posts: 82 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe venom wrote: Bilmeden konuşmayalım lütfen Spiderman, Hulk, Iron man gibi tüm karakterler Marvel Comics'indir DC'de Batman, Superman, Joker, Catgirl gibi karakterler vardır siz jokerle liu kang'in kapışmasını hayal edin en iyisi  neyse iyi bari spider man dan kurtulduk,geriye kaldı superman,superman de ne alaka herifi bi kripton öldürüyo bi de scorpion mu  bi de joker var tabi,ah bir joker şu ele ne zaman geleceksin  ,superman acaba gay elbisesi ile mi olacak,bari kıyafetlerini değişsinler mühim olan iç güzellik,ya ben tahammül edemiyorum supermanla batmanın kıyafetlerine,yeni bi imaj yapsın diycem ed boon' a ama nafile..bi de batman ile robin vardı,robinde olursa ne ala.oyunu hep gay kahramanlar bastı.
| | 23 Apr 2008, 18:46 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Sphynxinator wrote: Hayır, MK8 bu işte. Sadece bu çıkacak.
MK8 değil sanırım anlamadın hic _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 23 Apr 2008, 18:47 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe RoLaTiviTy wrote: Sphynxinator wrote: Hayır, MK8 bu işte. Sadece bu çıkacak.
MK8 değil sanırım anlamadın hic Mortal Kombat'ın neredeyse en iyi kaynağı (Mortal Kombat Online) "MK Vs. DC"nin MK8 olduğunu söylerken, sen bunları mı söylüyorsun?
| | 23 Apr 2008, 18:53 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Ed Boon oyunun "Mortal Kombat 8" adıyla anılmasını istemiyor çünkü bu tamamen farklı bir proje...
DC=Detective Comics olması lazım _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 23 Apr 2008, 18:55 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Sphynxinator wrote: RoLaTiviTy wrote: Sphynxinator wrote: Hayır, MK8 bu işte. Sadece bu çıkacak.
MK8 değil sanırım anlamadın hic Mortal Kombat'ın neredeyse en iyi kaynağı (Mortal Kombat Online) "MK Vs. DC"nin MK8 olduğunu söylerken, sen bunları mı söylüyorsun? mortalkombatonline ın ne dedigi hic umrumda degil. oyunun yapımcısının agzında soyluyorum ben. Sence kimin dedigi oncemli 3 tane bebenin sitesinin soyledigimi yoksa 1992 den beri bu işi yapan adamın mı. Bir sey diyorsan inan bana once resmi sitesine giderim ben ondan sonra buraya yazarım. ikinci il yerler ilgimi cekmez _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 23 Apr 2008, 19:07 | |  | | Kof_Lover Banlandı Joined: 29 Mar 2006, 15:33 Posts: 834 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Bu oyundan hiç umudum yok ama umarım güzel bir oyun olurda düşüncelerimizde pişman oluruz...
| | 05 May 2008, 11:47 | |  | | frukoman Mavi Kuşak Joined: 27 Dec 2007, 12:39 Posts: 121 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe bu oyunun mortal kombat 8 olduğu belli öncelikle mortalkombatonline.com sonrada çıkan kehanetler mesela bu oyunun motoru da unreal 3 motoruyla yapılmış ama bu oyun mortal kombat 8 olsa bir şey olmaz da mortal kombat serisini böyle devam ettirirlerse siz buna üzülün.Ama belki güzel olabilir.  _________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
| | 11 May 2008, 21:37 | |  | | frukoman Mavi Kuşak Joined: 27 Dec 2007, 12:39 Posts: 121 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe Mortal Kombat serisinin en son versiyonu olacak olan MK vs DC ( diğer adı ile Mortal Kombat 8 ) için gamespot a konuşan oyunun yapımcısı Ed Boon, oyunda Unreal Engine 3 kullandıklarını fakat oyunun M ( Mature ) rated olmayacağını dolayısıyla FATALITY' de olmayacağını açıkladı. Oyunda DC COMICS karakterleri ( başta superman ve batman ) ve klasik MK karakterleri olacak. Boon' un söylediğine göre yeni oyunda eski oyunlarda olan değişik dövüş stilleri ve silah modu olmayacak. Onların yerine Serbest Mod ( havada düşerken dövüşme ) ve yakın dövüş modu olacak. Boon yeni oyunda fatality diye adlandıraMAyacağımız bitirme hareketleri olacağını açıkladı( bir çeşit kung fu yapıp rakibinizi son olarak etkisiz hale getirmek gibi ). Fakat bunların asla FATALITY yerine geçmeyeceğini de sözlerine ekledi. Boon aynı zamanda DC COMICS' i bütün MK ekibi olarak sonuna kadar zorladıklarını ve ancak oyunda kan olması konusunda ikna edebildiklerini söyledi. Bizim merak ettiğimiz ise neden DC COMICS karakterlerinde BOON bu kadar ısrar ediyor. Esasen Boon MK' nın çizgisinden ayrılma pahasına DC karakterlerini oyuna katmış bulunuyor. Ayrıca Boon oyunda Stage ile etkileşimlerinin çok fazla olacağını ama Stage Fatality' si olmayacağını da açıkladı. Yani rakibimizi bir anda öldürmemizi sağlayan bölüme özel finisher' lar olmayacak rakibimizi baya baya dövmek zorunda kalacağız. KAYNAK http://www.playstationturk.com AlpayTR Ayrıca oyunda karşımıza çıkacak olan 2 arenayı da öğrenmiş olduk. Bunlardan ilki Armageddondan da bildiğimiz "Hell" yani "Scorpion's Lair" http://farm3.static.flickr.com/2094/2496898373_59667a1edf.jpgOyunda karşımıza çıkacak olan bir diğer arena ise yepyeni ve bir o kadar da ilginç bir arena hafiften Mortal Kombat 3'de bulunan "The Street" arenasını anımsatsa da o olmadığı açıkça belli oluyor.Adı ise metropolis. http://www.mortalkombatwarehouse.com/mkvsdc/arenas/metropolis.jpg _________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
| | 10 Jun 2008, 15:23 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe arkadaslar, oyun mk extra paketi gibi bir sey mk8 degil Mortal Kombat Vs. DC Universe. bildigimiz mugen in 3d halide diyebiliriz buna.oyun tamamen tekken tadında yakın dovus ve dovus aletleri yok.neden yapıldıgına gelince esasında tamamen maddi nedenlerden.birde midway ın marvel la anlasamaması ve alalacele batan dc comic karakterlerinin kullanım hakkını satın alması ile batman,superman gibi karakterler malesef bu oyuna dahil olmustur.bunu katiyen mk gibi gormeyin cunku tamamen special diyebiliriz. 2.yapılıs nedeni ise Super Smash Bros un dovus oyuna yonelmesi oldu.mk nın satıs sayısının oldukca uzerine cıkan Super Smash Bros,kısa surede wii nin en iyi oldu.bu da midwayı tedirgin ettigi ve kısa sure için bunu special olarak satısa sundugudur.Super Smash Bros ta snake ten pokemona,mario dan sonice, zeldaya kadar oldukca zengin karakterler var.   _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 10 Jun 2008, 19:37 | |  | | frukoman Mavi Kuşak Joined: 27 Dec 2007, 12:39 Posts: 121 |  Re: Mortal Kombat vs DC. Universe oyuniçiye benziyor ama fake http://fp.enter.net/~jkool/mkvsdc/sub_bat_wall.jpgbu ikiside yeni arenalar bunun adı batcave http://www.worldscollide.com/images/MKvsDC_Batcave.jpgbu da gotham rooftop http://www.worldscollide.com/images/MKvsDC_Gotham_Rooftop.jpgBunlar herhalde batman ile batwoman in arenaları aslında oyunun grafikleri güzel bunu önce gönderilenlere ve buna bakarsanız anlarsınız _________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
| | 12 Jun 2008, 20:59 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|