|
It is currently 15 Feb 2012, 19:52
|
View unanswered posts | View active topics
SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) | SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) | Author | Message | | seyri Beyaz Kuşak Joined: 03 Jul 2006, 19:00 Posts: 28 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) championship oynarken finali kayıt ettiğinde o videoyu nerden izlicez bi daha öyle bir şans varmı yada orda video yumu kayıt ediyor noluyor anlamadım 
| | 25 Jul 2009, 13:06 | |  | | Vergil25 Kahverengi Kuşak Joined: 17 May 2009, 12:44 Posts: 154 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) ToRQuE wrote: orjinal oyunu aldım fakat merak ettiğim microsoft un sitesinde live for games'in türkiyeyi desteklemediğini okudum. Valla ben takır takır oynuyorum bütün avrupa ülkeleri + Türkiyeyle(şimdi sadece avrupa yazarsam biri kalkar Türkiyeden oynanmıyomu der uyuz olurum) ne ping ne lag hatta bi kere japonla bile oynadım şans eseri çok az kasmayla ama sonra denedigimde 2 sn sonra disconnect oldu. _________________
| | 25 Jul 2009, 22:25 | |  | | emmare Beyaz Kuşak Joined: 11 Oct 2007, 02:54 Posts: 15 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Arkadaşlar online oynamak için bu oyunun orjinalini almayı göze alabilirdim ama şuan orjinal almak gibi bi şansım yok... Online oynamak için başka bir yol yok mu 
| | 26 Jul 2009, 21:18 | |  | | emmare Beyaz Kuşak Joined: 11 Oct 2007, 02:54 Posts: 15 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) arkadaşlar ayrıca oyunun orjinalini satan bir yer yok mu 
| | 26 Jul 2009, 21:53 | |  | | ToRQuE Mavi Kuşak Joined: 05 Sep 2006, 20:19 Posts: 108 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) orjinalini aral dan aldım.
| | 27 Jul 2009, 00:04 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Orjinal satışa ben başlayacağım yakında. İlk parti geldi 8 adet. Acelesi olan bana ulaşsın :) Anasayfaya atınca bir günde bitecek :) Fiyat Aral dan daha ucuz olacaktır.
Online da kapışmak isteyenler için nickim: zeroxsf _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 28 Jul 2009, 03:51 | |  | | seyri Beyaz Kuşak Joined: 03 Jul 2006, 19:00 Posts: 28 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) TheScorpion wrote: Orjinal satışa ben başlayacağım yakında. İlk parti geldi 8 adet. Acelesi olan bana ulaşsın :) Anasayfaya atınca bir günde bitecek :) Fiyat Aral dan daha ucuz olacaktır.
Online da kapışmak isteyenler için nickim: zeroxsf bu konunun ilk başlığındada sordum. böyle nick leri vererek birbirimizi bulabiliyormuyuz nasıl oluyor.
| | 28 Jul 2009, 10:27 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Arkadaş olma isteği göndereceğin yere isim yazabiliyorsun. Yani evet bulabiliyoruz. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 29 Jul 2009, 23:04 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) TheScorpion wrote: Orjinal satışa ben başlayacağım yakında. İlk parti geldi 8 adet. Acelesi olan bana ulaşsın :) Anasayfaya atınca bir günde bitecek :) Fiyat Aral dan daha ucuz olacaktır.
Online da kapışmak isteyenler için nickim: zeroxsf Mustafa ben almayı çok istiyorum ama laptop kaldırmadı.Emin ol ilk alıcın ben olurdum eğer kaldırsaydı.Hayırlı satışlar kardeşim 
| | 30 Jul 2009, 00:33 | |  | | joker_wss Acemi Joined: 31 Jul 2009, 03:58 Posts: 3 |  Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet) Merhaba eskiden beri arada takip ettiğim bir site burası. Bir kaç haftadır arkadaşlarla online oynuyoruz ama en sonunda hiç bir zevk kalmadı. Multi oynayacak arkadaşları uyarayım, her türlü hile ve bug yapılıyor. Dünyada dövüşmeden kazanılabilen tek dövüş oyunu budur herhalde. İşin komiği bu bugları PS3 sahibi arkadaşlara anlattığımda onların karşılaşaması. Bunun iki nedeni olabilir, ya Capcom satışları artırmak için bir sürü açık koydu, millet hile yapsın ya da bugları kullansın uçuk puanlar alsın diye. Ya da şu insanların ayağı alışsın diye böyle sistem yaptı. Şu anda oyun korsan olarak da multi oynanabiliyor. İkinci seçenek bana daha gerçekçi geldi. Bir süre bu şekilde insanları oyun alıştırıp, sonra patch çıkartarak buglardan temizleyecekler. Ancak orijnal olmayanlar giremiyecekler. Dövüşmeyip, oturanlardan, sürekli aynı haraketi yapanlardan bıktık. En komiği ise ultrasını çekmek için ilk başta başka haraketler yapması gereken karakterlerin, öyle yüyürken filan ultra çekebilmesi. Ne yazık ki bu tarz oyuncular, oyunda çok fazla ve puanları da çok yüksek. Kıran kırana dövüşler çok az oluyor. Oluncada özelden güzel dövüştü diye zaten mesaj atıyorlar. Eski Aterici SF günlerini özledim. En yakın zamanda patch bekliyorum... Bu arada oynamak isteyenler için nickim jamesyounger dır
| | 31 Jul 2009, 04:18 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|