SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet)
SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet)
Author
Mavi KuÅŸak
Re: SF IV Online PC (Her türlü online tartışma ve muhabbet)
ben bu orjinal oyun şifresiyle giriş olayını anlamadım. ben de orjinal street fighter 4 var. orjinal olmayan left 4 dead oyunumla games for live serverlarına girebilir miyim? nasıl oluyor? cd key soruyor da
23 Sep 2009, 18:58
Muratxwq
Kahverengi KuÅŸak
Bu oyunun tek eksisi M.Bison gibi güçlü bir dövüşçünün yerine; Shang tsung gibi diğer karakterlerin hareketleri ile dövüşen ne idüğü belirsiz(insana benzetemedim de) bir ucubenin oyun sonu başkanı olmasıdır...
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
akumayı baya güçlü yapmıslar birde bunu yedigi vuruslar tam yeyip ve bayılma süresini uzatarak dengelemeye çalışmıslar, pro çok kötü duruyor bu hali ile akuma. yani her yere koymaları ve dengesiz orantısız güç olarak yerleştirmeleri saçma...
Bide bison un o geride durup tekme mesafesinden can acıtma taktigide nedir allah aşkına. Noobların (yeni yetmelerin) elinde olunca kim güçlü kim güçsüz kim daha yaratıcı anlasılmıyor sırf G3 G2 G1 lerden ilerlemek icin bison alan adam çok gordum org. serverda. "karı" gibi oynuyorsun dedigimde adama bana proluk diyerek cevap vermezmi sıyıracaktım. Bu bison a çare bulmalı yapımcılar artık bir patchlemi olur yoksa toptanmı kaldırırlar bilemem ama benim gıcık oldugum kesin. yani noob pro ayrımı yapamıyoruz serverda. Güç dengelerini oturtmaları lazım ondan sonra oyun becerisi ön plana çıkacaktır. Korsan serverlarda nasıl bilemem ama beni orjinal serverdan sogutacak bu adamlar.
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
ToRQuE wrote:
ben bu orjinal oyun şifresiyle giriş olayını anlamadım. ben de orjinal street fighter 4 var. orjinal olmayan left 4 dead oyunumla games for live serverlarına girebilir miyim? nasıl oluyor? cd key soruyor da
>>>SF4'ün şifresini Left4 Dead oyununda kullanarak giriş yapabilirsin. >>>Game for Win Live şifreleri oyuna değil Game For Win Live programına bağlı. >>>Şifre orijinal olduğu sürece istediğin Game For Win Live oyununu oynayabilirsin.
ToRQuE wrote:
>>>SF4'ün şifresini Left4 Dead oyununda kullanarak giriş yapabilirsin. >>>Game for Win Live şifreleri oyuna değil Game For Win Live programına bağlı. >>>Şifre orijinal olduğu sürece istediğin Game For Win Live oyununu oynayabilirsin.
Lütfen cevap yazarken araştırın insanları kandırmayın left 4 dead live destekli degil steam destekli o yüzden sf 4 keyi onda bi işe yaramaz.
30 Sep 2009, 14:43
astral
Acemi
vandetta00 wrote:
>>>Arkadaşlar online için illa oyunun orijinaline gerek yok. >>>Game for windows live destekli herhangi bir orijinal oyunun şifresi yeterli oluyor. >>>15 TL'ye The Club isimli oyunu aldım ve şifresini kullanarak giriş yaptım. >>>Live isimim SahReyn >>>Oyundaki bug ve lag sorunları giderilmiş. >>>Eskisi gibi hile yapılamıyor.
Bende games for windows cd si aldım 20 ytl oyunun adı Frontlines ama sifreyi kabul ettiremedim Acıklamalı olarak nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim
13 Oct 2009, 19:15
MaskShade
Kahverengi KuÅŸak
game for windows deÄŸil live olucak sade game for windows yazarsa boÅŸuna almiÅŸin The club oyununu alman gerek !
_________________ PSN:maskshade
17 Oct 2009, 09:03
astral
Acemi
Aslında street fighter 4 güzel gerçekten ama bana göre çok az karakter koymuşlar ve oyunda hit denilen bişi yok sadece akumayla 27 hite çıkabiliyosun oda shun goku satsuyla.Sakura bile shoryukenle 5 hit atıyo ken 3 hit ryuya bişi demiyom o 1 tane atıyo tam atıyo
19 Oct 2009, 11:32
bozyel67
Beyaz KuÅŸak
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum