Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Bak dediğim çıkdı gelen soruya hayır demişsin..
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
04 Dec 2009, 19:08
YENICERI81
Acemi
Street Fighter 4 Windows 7 ile Uyumlumu ?
Arkadaşlar daha önce xp kullanıyordum,,, ve bir yenilik yapalım dedim Windows 7 ye geçtim. Ardından hemencecik oyunu kurdum fakat xp de oynadığım oyunu win7 de açamadım. uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştır seçeneklirinide denedim olmadı. Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa oldukça sevineceğimm...((
_________________ s.aydınoğlu
13 Dec 2009, 22:50
aronow
Kara KuÅŸak
Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City
Re: Street Fighter 4 Windows 7 ile Uyumlumu ?
Bende XP den Windows 7 ye geçtim Street Fighter 4 çalışıyor baştan kur istersen.
Ben kalvyede yumruklar a>s>d olarak kullanıyorum tekmeleride q>w>e olarak kullanıyorum tabi bunlar güç sıralamasına görü küçükden büyüğe doğru ve bu kontrollerle akuma'nın ultrası çok rahat kullanılıyor
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Last edited by good on 26 Dec 2009, 00:11, edited 3 times in total.
25 Dec 2009, 23:39
scorpion09
YeÅŸil KuÅŸak
26 Dec 2009, 00:11
unbeatable
YeÅŸil KuÅŸak
Merhaba arkadaşlar!Ben oyunun ripli versiyonunu indirdim.Fakat çalıştıramıyorum.Bir dünya dll dosyası eksik dedi.Hepsini indirip attım,directx son güncellemesini yükledim,net framework 3.5 yükledim.Oyunu açmak için tıkladığımda kum saati 2 saniyeliğine görünüyor sonra kayboluyor,öyle kalıyor.Launcher ile girmeye çalıştığımda da siyah ekran çıkıp kayboluyo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum