|
It is currently 15 Feb 2012, 20:12
|
View unanswered posts | View active topics
Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! | Author | Message | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! kaldırıp tekrar kurabildinizmi eğer hata veriyorsa Ripli olmayan Full olarak indirip kurmanızdır.
| | 01 Jan 2010, 15:38 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! >>>>Oyun bozuk olabilir... >>>>Oyunun bazı dosyaları eksik indirmiş olabilir/olabilirsin... >>>>Sistemin yeterli olmamasıdır... Sistemini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.. '  _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 01 Jan 2010, 20:22 | |  | | unbeatable Yeşil Kuşak Joined: 05 Apr 2007, 18:34 Posts: 81 |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! AMD Athlon 3200+ 2.0 Ghz işlemci 120 gb Samsung HDD 1 Gb Kingston Ram Ati x1600 512mb/128 bit ekran kartı Normal boyutu çok büyük olduğu için ripli versiyonunu indirmiştim.2-3 kere kaldırıp kurdum fakat sorun düzelmedi.Bilgisayarın kaldırmayacağını sanmıyorum,bu konfigürasyonla ben belli bir noktaya kadar Grid bile oynadım,sadece menülerde donuyordu,bu oyun ne ki.
| | 02 Jan 2010, 03:25 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Cevap yazmayı unutmuşum  oynarsın. Benimde bir sorunum oluştu şuanda: Street fighter ı daha dün oynayabiliyordum yalnız bugün oyunu açıyorum launch diyor ama oyun açılmıyor tekrar crack yapıyım belki düzelir dedim yine de açılmadı oyunuda silip tekrar yüklemekde stemiyorum yardım pls.. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 16 Jan 2010, 01:18 | |  | | tyux89 Kara Kuşak Joined: 15 Mar 2009, 23:09 Posts: 861 |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! pc de kulandığın bir antivirüs programı veya virüsün kendisi oyun dosyalarından 1 i veya birkaçını silmiş oyunu silip yükle başka çözümü yok _________________

Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at 
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
| | 16 Jan 2010, 06:10 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Bence ben oyunu başka bir klasör'e taşıdığım içindir ama oyunuda şimdi silip kurmaya üşeniyorum. =] _________________
| | 16 Jan 2010, 18:09 | |  | | Locked Siyah Kuşak Joined: 03 Nov 2007, 17:04 Posts: 329 |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! 55-60 fps ile oynayabiliyorum düşük ayarlarla. Normal midir? pentium D 2.81 ghz 2 gb ram 512 mb geforce 7800 le ekran kartı 128 bit
64 bit windows 7 iÅŸletim sistemi _________________
| | 16 Jan 2010, 18:33 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Ayarlardan oyunun çalışma modunu verable'den fixed'yaparsan 60 fps alırsın. Ayarları kafana göre ayarla ama w7'de ne kadar performans alırısn bilmiyorum.. _________________
| | 16 Jan 2010, 18:35 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! good wrote: Cevap yazmayı unutmuşum  oynarsın. Benimde bir sorunum oluştu şuanda: Street fighter ı daha dün oynayabiliyordum yalnız bugün oyunu açıyorum launch diyor ama oyun açılmıyor tekrar crack yapıyım belki düzelir dedim yine de açılmadı oyunuda silip tekrar yüklemekde stemiyorum yardım pls.. Good aynı sorun yazın başka arkadaşlardada çıktı çözüm çok basit Launcher'dan değil de elle aç.  Ek olarak Locked, benimde işletim sistemi Widows7 64bit, bende rahat açıyor, birde son ay yeni ekran kartı almıştım, şimdi full ayarda oynuyorum. Win7 oyunda kasma yapmıyor için rahat olsun.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 16 Jan 2010, 20:41 | |  | | Yigitilhan Mavi Kuşak Joined: 06 Nov 2009, 21:16 Posts: 117 |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! benim bir sorum var süper combom dolduktan sonra onu nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu yizden hiç bitirici vuruşlar yapamıyorum.nasıl kullanacağımı söyleyebilir misiniz? _________________
| | 27 Jan 2010, 16:00 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|