Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Author
Saiyan
Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Yigitilhan wrote:
benim bir sorum var süper combom dolduktan sonra onu nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu yizden hiç bitirici vuruşlar yapamıyorum.nasıl kullanacağımı söyleyebilir misiniz?
Hangi karakter için soruyorsun.Normal süper mi yoksa ultra kombo için mi soruyorsun bunu?
Oyunu oynarken yai dövüşteyken "ESC"ye bas oradaki listeden "Combat List"i seç hangi karakterle oynuyorsan o karakteri seç (adını) orada hem hareket lerin hemde nasıl yapılacağını gösteriyor. Süper/Ultra fark etmez hepsini gösteriyor.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
27 Jan 2010, 17:18
Yigitilhan
Mavi KuÅŸak
escden bakmayı denedim ama ordaki komutlar ps3 için ben pc oyucusuyum nasıl yapcağım acaba benim oyunda mı problemler var
27 Jan 2010, 21:54
Firm11
Acemi
Yardım lütfen
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı yardım ederseniz çok memnun olurum. hamachiye giriyorum adımı ayarlıyorum oyuncunun ı.psini yazıyorum fakat şyle bir hata veriyor "renmt e not respond please check to open TOP PORT 5656-5658" en başından emin değilim çünkü yazılar yarım yarım tam anlayamadım. yardım ederseniz çok sevinirim. hepinize kolay gelsin.
28 Jan 2010, 17:38
Firm11
Acemi
bnm sorunuma yardım eden arkadaş bulunmadı daha ama ben sana yardım edeyim arkadaşım bende pc oyuncusuyum. oradaki command list bütün konsollar ve pc için hazırlanmıştır. örneğin ryunun command listini açtıgın zaman iki tane aşagıdan ileriye doğru ok vardır ultra combonun önünde ve süperin önünde. aduketi iki kere attığını düşünüp yumruğa bastığında süperini yaparsın 3 yumruğa bastığında ultrasını yani aşağı ileri aşağı ileri tek yumruk süper aşağı ileri aşağı ileri 3 yumrukta ultrası. charge yazanlarıda şekillerdeki gibi yapıcaksın sadece carge yazan yerlernde charge yapana kadar beklemelisin. umarım yardım edebilmişimdir. iyi oyunlar :)
Yigitilhan wrote:
escden bakmayı denedim ama ordaki komutlar ps3 için ben pc oyucusuyum nasıl yapcağım acaba benim oyunda mı problemler var
SF4 zaten konsol oyunudur. --------- @Firm11
Arkaaşım bir mesajına cevap gelmeden diğer bir mesaj yazma. Eklemey istediğin yazmak istediğin bir mesaj'ın varsa onu bir önceki mesajına "Düzenle" butonundan ekleyebilrisin.
Forum kurallarını okumanı öneririm. Aksi taktirde ceza alabilirsin.(uyarı/ban.)
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
29 Jan 2010, 01:46
Firm11
Acemi
teşekkürler bilgin için. daha yeni olduğum için sitede böyle bir sorun oldu. k.bakmayın :)
29 Jan 2010, 15:58
megaman-zero
Kahverengi KuÅŸak
megaman-zero wrote:
adamlar harbi oyun yapmislar
Bunun bu başlık ile ne alakası var? Forum kurallarını okumanı öneririm arkadaşım,aksi taktirde ceza alabilirsin.(uyarı/ban.)
29 Jan 2010, 18:46
Yigitilhan
Mavi KuÅŸak
good wrote:
Yigitilhan wrote:
SF4 zaten konsol oyunudur. --------- @Firm11
Arkaaşım bir mesajına cevap gelmeden diğer bir mesaj yazma. Eklemey istediğin yazmak istediğin bir mesaj'ın varsa onu bir önceki mesajına "Düzenle" butonundan ekleyebilrisin.
Forum kurallarını okumanı öneririm. Aksi taktirde ceza alabilirsin.(uyarı/ban.)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum