Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz!
Yigitilhan wrote:
good wrote:
Yigitilhan wrote:
escden bakmayı denedim ama ordaki komutlar ps3 için ben pc oyucusuyum nasıl yapcağım acaba benim oyunda mı problemler var
SF4 zaten konsol oyunudur. --------- @Firm11
Arkaaşım bir mesajına cevap gelmeden diğer bir mesaj yazma. Eklemey istediğin yazmak istediğin bir mesaj'ın varsa onu bir önceki mesajına "Düzenle" butonundan ekleyebilrisin.
Forum kurallarını okumanı öneririm. Aksi taktirde ceza alabilirsin.(uyarı/ban.)
yani klavye yerine joyistik mi takmalıyım?
Hayır,sadece pc için ayrıyetten yapmadılar aynı ps'den oyunları ansıl pc platformuna çıkarıyorlarsa buda öyle. Ayrıca ps3'tede ultraları yapmak için analoğu çevirerek yapma zahmetinde bulunmuyoırlar.
Örnek vereyim: Ryu'unun ultrasını kullanırken aşağı ileri aşağı ileri ve 3tuş aynı anda basma hangisi ise o tuşa basılarak ultrayı kullanıyorlar. Kısacası kalvye ile oynanıyor combat list'te ok hangi yönden hangi yöne doğru gidiyorsa klavyeden de yön tuşlarını o yöne nasıl gidebiliyorsa öyle kullan. Bilmem anlatabildimmi.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
30 Jan 2010, 00:51
Yigitilhan
Mavi KuÅŸak
sonunda anladım soğol.
30 Jan 2010, 01:12
lewo95
YeÅŸil KuÅŸak
ya ben yükledim sf4 ü crack falan yaptım directx 3d hatası veriyor ne yapacam ??
lewo95 wrote:
ya ben yükledim sf4 ü crack falan yaptım directx 3d hatası veriyor ne yapacam ??
Büyük ihtimalle işlemci yada ekran kartın yetmiyor. Ama ekran kartı modelini ve işlemci modelini yazarsan iyi olur,bakalım ekran kartından mı yoksa işlemciden mi kaynaklanıyor öğreniriz.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
06 Feb 2010, 21:10
lewo95
YeÅŸil KuÅŸak
ben çözdüm sorunu ekran kartı yetmiyor işlemci 2.00 ghz ekran kartı 224 mb accık daha olsa çalışcak
Artık e.kartlarında oyun açması için mb'ı değil model'i + shade r model desteği.
06 Feb 2010, 23:19
robin255
Beyaz KuÅŸak
slm* arkadaslar ben street fighter 4 oynuyorum bu degisik kostumleri pc ye nasil atacam yani burada verilenleri
Öncelikler char kostumünü indirmen gerekir. Sonra bunu oyun'u kurduğun klasörden data/chars/karakteribn adı(ama kısa yazmışlaronu sen çözeceksin sonra char dosyasını o klasör e aıcaksın girip oynıyacaksın ama 1.renkde oynaman gerekir diğer renkleri seçince renkler bozuk oluyor.
08 Feb 2010, 17:58
berk1388
Kara KuÅŸak
Birde chars dosyasının bir yedeğini alsan iyi edersin.
10 Feb 2010, 21:33
lapinhouse
Acemi
Arkadaşlar Oyunu Akumayla oynuyorum bütün hareketlerini yapabiliyorum biri hariç yardım ederseniz çok sevinirim.
Bu hareketi Ryu da yapabiliyor. Çok yüksekten dönerek rakibin üstünden diger tarafa geçiyor Akuma Tatsumaki Zankuu Kyaku (Air Hurricane Kick) yani bu hareketin daha yüksekten giderek yapılması
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum