|
It is currently 15 Feb 2012, 20:13
|
View unanswered posts | View active topics
Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! | Author | Message | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! çok saol peki şu bisonun süperlerinin kısa yolları varmı acaba geri ye bas ileri geri ileri çok uğraştırıyo da 
Last edited by TwisTeD on 07 Mar 2010, 07:54, edited 1 time in total.
| | 05 Mar 2010, 17:55 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! TwisTeD wrote: çok saol peki şu bisonun süperlerinin kısa yolları varmı acaba geri ye bas ileri geri ileri çok uğraştırıyo da  Geriye gitmek istemiyorsan Geriye basılı tut aynı zamanda aşağı sonra ileri geri ileri geri yap a yada s yada d ye bas olur. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 05 Mar 2010, 18:58 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! bir sorunum daha var street-fighter-iv-f165/street-fighter-4-trainer-s-download-guncellenecek-t33487.html trainer ları denedim ama hepsi bir süre sonra hata verip oyundan atıyor 
| | 07 Mar 2010, 08:06 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Ordada yazıyor olması lazım zaten. _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 07 Mar 2010, 15:58 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! hayır yeni bir cevap yok orada _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 07 Mar 2010, 16:27 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Ben baika bir sitede okumuştum,başlıktada atabilir yazıyor ve yorumlarda da atıyor yazıyordu,ama bir şey yapınca oyundan atıyormuş ama ne? :) _________________
| | 07 Mar 2010, 16:30 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! abi çaresi yokmu bu trainer sorununun  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 16 Mar 2010, 22:31 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! TwisTeD wrote: abi çaresi yokmu bu trainer sorununun  Kardeş,ben bu bölümün mod'u olsaydım emin ol ki sf için gördüğüm her başlığı silerdim! Nedenim: Capcom şuan bu tranier,kostüm olayları yüzünden süper street fighter 4 'ü pc ye çıkarmayacak,ama ben hala umutluyum.. --- Ve zaten bu oyunu tranier ile oynayıp ne yapacaksın,adamları full ultra kullanarakmı öldüreceksin,eğer öyle yapacaksan senin oyun oynama zevk'ini çok merak ediyorum doğrusu. :) _________________
| | 16 Mar 2010, 23:07 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! yok abi oyunu hardest da almak çünkü ya seth de yada akuma beni pataklıyoda ben de bunları geçmek için sadece  _________________
| | 17 Mar 2010, 17:55 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter 4 Hakkında Yardım'lar İçin Buraya Başvurunuz! Hardest'ta dövemiyorsan en kolayda döv hırsını al. :) _________________
| | 17 Mar 2010, 18:29 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|