Street Fighter 4 - Online Versus Oynayın ( Key Girmeden )
Author
Acemi
Re: Street Fighter 4 - Online Versus Oynayın ( Key Girmeden )
JOHNNY CAGE wrote:
Cemx ağını söyle madem birini arıyon. Bu arada konuyu açan arkadaş birşeyi unutmuş sanki davet edilen kişi Lan Enabler ile kendi ipsini yazmalı yoksa davet gitmez.
Hiçbişey unutulmadı Herşey resimlerde Anlatılan Sırayla Yapılıyor ve %100 Çalışıyor
Hım demekki dediğim sadece Landa oluyormuş.
04 Sep 2009, 21:31
TheScorpion
Tasarımcı
Güzel bir anlatım olmuş. SF IV ün modlarının bu kadar hızlı gelişmesi çok güzel. GTA daki gibi herkes mod yazmaya başlamış. Oyunumuzun değeri biliniyor..
İlerde adsl hızımız 2 katına çıkarsa çok daha rahat oynanabilir. Tabi online moddaki oyunlar kadar da stabil olacağını sanmıyorum.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
06 Sep 2009, 11:34
Jeanperk
Kahverengi KuÅŸak
Oyun fixed modda oynanmıyormuş?Doğruysa bizim gibi ekran kartı kötü olanlar oynamıyacak
teşekkürler
_________________ hem bir ejderhayım, hem de bir bebek tavşan...
10 Sep 2009, 09:07
sublunjedboi
Acemi
Önemli Olan Paylaşmak :) Ben teşekkür ederim
12 Sep 2009, 18:26
nasai12
Kahverengi KuÅŸak
Ellerine sağlık kardeşim.Bende hep bunun ne zaman çıkacağını bekliyordum.Ama bi sorum var.Acaba bunda yaptığımız dövüşlerden puan alcakmıyız
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum