Ankara'da arcade salonu var bi benim bildiğim FantasyLand diye oraya SF4 kesin gelir çünkü orası en yeni oyunları getiriyor. İstanbul'da arcade salonu bulursan banada haber ver dostum gerçi bulsakta hep eski oyunlar vardır...
28 Jul 2008, 12:31
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Street Fighter 4 PC'yede Geliyor!!!
Japonlar oynamaya başlamış bile bu oyunu Arcade makinalarında.Videolardan izlemiştim,harika bir oyuna benziyodu gerçekten.
ya birtane varda miladi geçmiş oyunlar oynuyorduk artık gitmiyorum zaten kolları falan hep bozuktu. zeytinburnunda orayada geleceğini hiç sanmıyorum adamın hiç işi olmas yani anlıycağın. başka bir yerde varmı onuda bilmiyorum açıkçası. ama oynamak birileri ile kapışmak güzel olur yaa. onun zevkini hiç biryerde alamıyorum. birde bu ex serilerini nasıl yavaşlatıcaz bilen varmı. bendeki oyunları oynamak için saniyede 4 hareket falan yapman gerekiyor. :)))
29 Jul 2008, 10:30
_BJK_
Uzman Moderator
Muhtemelen İmpact emulatöründe oynuyorsun bu oyunları.Hız sorununu şu şekilde halletmeyi deneyebilirsin PageDown + Home + Home + Home + Home tuşlarına bas,hız normal'e yani 60 fps'ye dönecektir,fps'ye ise insert tuşuna basarak bakabilirsin.Eğer işe yaramazsa bu oyunlardan daha iyi bir performans alabilmen için sana Zinc emultörünü tavsiye ederim
Dhalsım ve Vega karakterleri hariç hepsiyle iyi oynarım.Ama en çok iyi oynadıklarım Garuda,Akuma,Ken,Ryu ve Chun-Li Dahada varda listeyi fazla uzatmıyayım Bu arada Street Fighter'da fazla iddaalı değilimdir ama yinede iyi oynarım...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum