hımm... neden oynayamıyorsun nerelisin sen... psone da oynardım bende eskiden ama... bilgisayarda pek beceremiyorum elim alışık değil birde oyunu daha tam olarak kuramadım.. kairi garuda falanda yok zaten ex 2 plusta birde tek başına oynamak hiç birzaman sarmadıki oyuzden oynamıyorum... arada canım çok sıkıldığı zaman artık... neyse bir gün belki kapışırız...
08 Aug 2008, 21:43
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Street Fighter 4 PC'yede Geliyor!!!
Konum yazan yerin yanında Bursa yazıyo ya Kalmadı buralarda atari salonu falan,varsada bilmiyorum nerede olduğunu Bir tek Kültür Park'ta var atari salonu ama orayada gitmek zor geliyo bana PSone yeterde artar bile benim için.PSone olduğu sürece atari salonu olmasada olur.Kapışma mevzusuna gelincede bakarız... :)
08 Aug 2008, 22:50
kandırmaca
Beyaz Kuşak
hımm kusura bakma dikkat etmemişim.. psone iyi değilim ama kapışırız bir gün belki... beklerim istediğin adamla oynarım... küçümsemek değil yanlış anlama... kendime güveniyorum sadece... :)))
09 Aug 2008, 09:37
_BJK_
Uzman Moderator
İşte Street Fighter 4'le ilgili başka bir gelişme...
Street Fighter IV, Mart 2009'da
Efsanevi dövüş oyunu ''Street Fighter'', yeni nesil konsollar ve PC için muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.Oyunda Ryu,Ken,Chun-Li ve Guile gibi eski karakterlerin yanına; Crimson Viper,Abel,El-Fuerte ve Rufus gibi yeni karakterlerin de eklenildiği biliniyor.Karakterler ve çevre 3 boyutlu hazırlanırken oyunu yine klasik 2 boyutlu bakış açısından oynayacağız.Oyunun geliştirilmesine halen devam edilirken, film cephesinden de açıklamalar geldi.Filmin yapımcılarından Patrick Aiello kendisi ile yapılan bir röportajda, filmin ve oyunun 30 Mart 2009'da severleriyle buluşacağını belirtti.Umalım da bir terslik olmasın ve efsaneye en kısa zamanda ulaşalım.
PC'ye gelmesi iyi olur yaw.En azından PC de SF gibi bir oyun olur digerlerinin hepsi PS de
22 Aug 2008, 18:47
angryangel_L
Siyah Kuşak
allah oyunun ve filmin yapımında emeği geçen herkesi korusun onları bu uğurda muzaffer eylesin...
biz de mutlu mesut sf ile birlikte güzel vakit geçirelim..
yarabbii...!
AMİN!
_________________ EVIL INSIDE
22 Aug 2008, 23:26
JIN007
Uzman
Bu güzel bir haber BJK.Street Fighter sevenler senden gelicek gelişmeleri beklicek.
23 Aug 2008, 00:12
_BJK_
Uzman Moderator
Birde ingilizcem olsaydı daha ne gelişmeler koyardım Neyse oyun çıkınca görürüz artık neyin ne olduğunu...
23 Aug 2008, 18:09
_BJK_
Uzman Moderator
Başka bir gelişme:
Street Fighter IV’te Platforma Özel Karakter Yok
Leipzig oyun fuarında konuşan oyunun yapımcılarından Yoshinori Ono, “Street Fighter 4′te” platforma özel karakter olmayacağını söyledi.Bilindiği gibi “SoulCalibur IV’ün” X360 versiyonunda Yoda, PS3 versiyonunda ise Darth Vader yer alıyordu. Bunun benzeri bir durum PS3, X360 ve PC için geliştirilen Street Fighter IV’te yer almayacak. Oyunun 2009′un ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar bu haberdende anlaşılacağı gibi PC kullanıcıları olarak hiçbir ayrımcılıkla karşılaşmayacağız gibi gözüküyor.Bu da bizim için iyi bir gelişme gerçekten...
27 Aug 2008, 08:39
angryangel_L
Siyah Kuşak
umarım sistem gereksinimlerini de biraz esnek tutarlar DMC4 de yaşadığım shader sorununu burda da yaşamak istemiyorum... hala içimde bi yerde oturuyo...oyunun arayüzünü bile göremedim...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum